Jeśli zamiast krytyki mogą być zachwyty, to ja się zachwycam.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
ja rowniez, bardzo ladne - 1 chyba najbardziej mi wpadlo w oko. czym pstrykasz?
canon i szkla, fajne chyba
Świetne kolory! Niech zgadnę, C400/5.6?
Canon: 550D + BG-E8 / 18-135 IS / 50 1.8 II*/ 100-400 4.5-5.6 L IS USM/ cpl, uv i inne.
*[in progress]
Dzięki za komentarze. Obecnie focę 7D + 400 5.6. Natomiast powyższe foty cyknięte jeszcze 50D, ale pojawią się też moje starsze zdjęcia robione Olkiem.
Teraz secik z 7D + 400 5.6. Pierwsza fotka powstała u mnie na Białołęce. Niestety, zbyt późno znalazłem siedlisko białorzytek, ale w przyszłym roku uzupełnię temat o osobniki dorosłe. Drugie zdjęcie to najzwyklejszy gołąb grzywacz. Po skończonym sezonie czatowniowym, rozsypaliśmy trochę ziarna, co zaskutkowało wieloma fotami.
4.
5.
Zgadłem! Ha Bardzo ładne ptasie portrety.
Canon: 550D + BG-E8 / 18-135 IS / 50 1.8 II*/ 100-400 4.5-5.6 L IS USM/ cpl, uv i inne.
*[in progress]
Czekamy na dalsze zdobycze z niecierpliwością!
*[in progress]
Będę, ale w o wiele mniejszym stopniu. Mam trochę innych celów na najbliższą zimę. BTW wstawiam coś w zimowym klimacie:
6. Orzeł Bielik
7. Orzeł Bielik
8. Myszaki
Zdjęcia mają przynajmniej jedną wadę. Są robione pod górkę i dlatego tło jest jakie jest. W zeszłym sezonie błąd został naprawiony, ale za to Bieliki mi nie dopisały.