Właśnie natknąłem się na informacje, że Nikon planuje produkcje nowych bezlustrkowców:
To już pewne! Nikon oficjalnie potwierdza prace nad zaawansowanym bezlusterkowcem
Właśnie natknąłem się na informacje, że Nikon planuje produkcje nowych bezlustrkowców:
To już pewne! Nikon oficjalnie potwierdza prace nad zaawansowanym bezlusterkowcem
6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
Moje fotki Moje fotki II
zobaczymy co spartola tym razem...
ale nie no... trzymam kciuki, zeby im w koncu cos wyszlo. zbyt wielkich nadziei sobie nie robie, bo w ostatnich latach az nazbyt dobitnie udowodnili, ze poza DSLR nie potrafia robic sensownego sprzetu... no ale moze tym razem?
Prawdę rzekłszy to te zapowiedzi nie napawają optymizmem. Nie mogliby zrobić po prostu zwykłego przaśnego bezlustra, które dawałoby szanse powalczenia na rynku.
....No ale może właśnie coś takiego będzie, a to tylko bełkot marketingu....
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
też trzymam kciuki - tylko żeby się skupili na konkretach, a nie na generacji wychowanych na smartofonach
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
niech robią, może ruszą canona
Raczej zrobią FF bo już raz się przyjechali na cropie w serii J.
Ciekawe czy wydadzą komunikat, że jednak zawieszają prace nad projektem.
A kiedy Canon 'A9'? No kiedy kiedy? Albo chciaz 5D w wersji DSLT...
Ostatnio edytowane przez mkamelg ; 23-07-2018 o 14:46
Wieeeeeelki ten bagnet
I prawdę mówiąc zdziwiłbym się, gdyby było inaczej. Nie dość, że Nikon już sam kiedyś popełnił ten błąd, to teraz ma jeszcze doskonałą okazję, aby wykorzystać niedostatki Sony.
Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 23-07-2018 o 14:21