Wyzywam Cię, o szlachetny Jakubie na bój śmiertelny.
[BATTLE] Nemeo vs Kubaman (bitwa zakończona)
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
No nie tylko, zobacz jego stronę www, Jakub robi także świetne zdjęcia fauny.a Kubaman z tańcem/tatrem
"Jak walczyć, to tylko z lepszym od siebie".Komentarz
-
-
-
cześć
dajcie poczytać o szczegółach tego działu, bo jeszcze się nie zapoznałem
Wieczorem się odezwę bo mnie nie ma w domu dzisiaj większą część dnia.Komentarz
-
Rozumiem, ze aktualnie dotarlismy do punktu:
Czy sa jakies ramy czasowe na dogadanie sie?4.Walczący zawodnicy między sobą ustalają „temat” walki a następnie publikują go w wątku.
Czy nie istnieje podejrzenie, ze osoba wyzywajaca bedzie probowala nakierowac osobe wyzywana na temat ktory ma lepiej opracowany?
Komentarz
-
Przeciez musza miec czas na wybranie tematu "walki" wiec w czym problem, jest to pierwsza walka i "zasady" sa w trakcie docierania. Nie kazdy ma w tygodniu czas na robienie zdjec.Zamieszczone przez iczekCzy dlugo moze sie ciagnac taki wątek bez zadnego zdjecia ? Fajna pogaducha
Komentarz
-
racja pazurek.Zamieszczone przez pazurekCzy nie istnieje podejrzenie, ze osoba wyzywajaca bedzie probowala nakierowac osobe wyzywana na temat ktory ma lepiej opracowany?
dobre pole do walki to takie ktore obce jest obydwu walczacym.
nie ma faworytow, nie ma bardziej doswiadczonych w danej materii.
a sprawny zawodnik da sobie rade w kazdej sytuacji.
tak ze moze ani teatr ani zwierzyniec.Komentarz
-
No może i to sprawiedliwe ale jakby mnie ktoś wyzwał na zdjęcia księżyca to nie miałbym czym bardzo focić.. 300mm to wszystko co mam.. Wydaje mi się że lepszym rozwiązaniem jest dyscyplina w której obie strony są dobre. Wtedy muszą wspiąć się na wyżyny umiejętnościZamieszczone przez bonkdobre pole do walki to takie ktore obce jest obydwu walczacym.
nie ma faworytow, nie ma bardziej doswiadczonych w danej materii.
Komentarz
-
cześć
zjawiam się spóźnony ale gotowy
szczerze mówiąc, to jestem na spalonej pozycji, ale cóż - trochę pokory mi nie zaszkodzi, trzeba umieć również przegrywać, a pewno i tak się czegoś nauczę.
Podejmuję więc rękawicę Nemeo !
Bardzo tylko proszę o zapodanie jakiegoś ciekawego tematu, który da nam równe szanse do stawania w szranki (np. nie chcę brać udziału w fotografii poszukiwaczy bursztyny nad Bałtykiem
).
Proponuję nieśmiało temat ptasi, ogólnie dostępny - np. wróble albo gołębie. Sprawa niby oczywista, a jednocześnie najtrudniejsza
Komentarz
-
-
Ptaki powiadasz... (szkoda ze nie zdjecia ptakow) no to moze byc ciekawieZamieszczone przez NemeoWłaśnie ustaliliśmy temat.
TEMAT POJEDYNKU - PTAKI.
no nie moglem sie powstrzymac ....:-P
podpis...
Komentarz
-
-
OK, ja tylko czekam na ustalenie warunków - a ponieważ to nie ja wyzywałem na pojedynek, liczę na ciebie Nemeo.
temat trzeba zawęzić, lub choćby nadać kontekst - bo inaczej nikt tego racjonalnie nie porówna. Do tego od kiedy liczymy czas i kto pierwszy publikuje. Ewentualnie cy dopuszczamy rozgrzewkę w postaci publikacji konkurencyjnych zdjęć przed upływem terminu (te się nie liczą tylko podgrzewają atmosferę).
acha - i nie wiem czy się nie mylę, ale ja zrozumiałem, że to musza być nowe zdjęcia zrobione pomiędzy wyzwaniem na pojedynek a terminem publikacji ankiety.Komentarz
Komentarz