To moze ja sie czyms tez pochwale

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Irish

To moze ja sie czyms tez pochwale

Zdjecia zrobione tego roku na jeziorze : Canon EOS 300 28-210 mm filtr hama uv statyw : (sorry zdjec nie ma server padl )
    Prosze o wyrozumialosc , jestem poczatkujacy
  • alahari
    Początki nałogu
    • 2004
    • 343

Całkiem fajne, ciekawe ujecia
    Canon G3 & Nikon D70

Komentarz

• Niedzwiedz
      Uzależniony
      • 2004
      • 578

eeee beda z ciebie ludzie toroche za duzo nad glowa ludzia miejsca zostawiasz i tniesz im nogi ale moze taki zamysł miałes

spoko cwicz cwicz i czwicz
      www.mariuszspruch.pl - fotografie ślubne
      www.mariuszspruch.blogspot.com - fotoblog

Komentarz

• Irish

Jak narazie to tylko czesc z tego co posiadam , jest jeszcze pare fotek , ktorych jak narazie nie mialem czasu poskanowac , musze sie zebrac tylko nie ma kiedy

Komentarz

• rataj

Ty tam tffardzielu z Koszalina cos dawaj swoje zdjecia, wlacz ten serwer ino wartko!!!

Komentarz

• Irish

ok wrzucone od nowa - troche inaczej niz ostanio - troche zdjec nie ma. picoolo.members.ee

Komentarz

• rataj

Witam Zolwia!
              To zaczynamy

To jest ciekawe, ale usun ten bialy pasek (to po skanowaniu jak sadze), przydalaby sie wieksza glebia ostrosci ale tak tez jest OK.

Dla tego zdjecia to mam nawet tytul "P%$^&%e te ryby, ide sobie powiercic do lasu". Dobre zdjecie, podoba mi sie

Meduza baj najt. Ok co robi tam ten jasny pasek po prawej??? To po skanowaniu czy wywolywaniu w labie? Jezeli to lab to zabij laboranta

Tramwaj jest cool ale troche razi ten cien w prawym dolnym rogu.
              Zmien logo bo tamto bylo lepsze

P.S. Zeby nie bylo wcale sie nie czepiam
              pozdr

Komentarz

• Irish

http://picoolo.members.ee/target6.html
                To jest ciekawe, ale usun ten bialy pasek (to po skanowaniu jak sadze), przydalaby sie wieksza glebia ostrosci ale tak tez jest OK.
                -
                po skanowaniu zle wycielem , nie przylozylem sie do tego , w sumie mozna by to wyciac , ale komu sie chce hehehe
                http://picoolo.members.ee/target13.html

Meduza baj najt. Ok co robi tam ten jasny pasek po prawej??? To po skanowaniu czy wywolywaniu w labie? Jezeli to lab to zabij laboranta
                - skan tez , przynajmniej widac ze zdjecie nie jest ciachene w photoshopie i setki przerobek. Tak jak orginal , chodz psuje to ogulny wyglad zdjecia. :wink:

http://picoolo.members.ee/target10.html
                Tramwaj jest cool ale troche razi ten cien w prawym dolnym rogu.
                - zdjecie na szybko bo trampfaj uciekal heheh nie bede za nim gonil i foty mu robil w biegu :P
                A co do loga to nie zmienie

Komentarz

• rataj

po skanowaniu zle wycielem , nie przylozylem sie do tego , w sumie mozna by to wyciac , ale komu sie chce hehehe
                  JA bym jednak wykadrowal bo to troche dziwbie wyglada;]

Komentarz

• Irish

A moze to snieg sie tak jakos ulozyl kto wie

Komentarz

• JaW
                      Początki nałogu
                      • 2004
                      • 258

ok wrzucone od nowa - troche inaczej niz ostanio - troche zdjec nie ma. picoolo.members.ee
                      Bardzo zroznicowane tematycznie zdjecia, ale podoba mi sie podejscie do niektorych tematow, technicznie tez OK. Pozdrawiam :-)
                      Pozdr - JaW
                      Moja galeria Fotojaw
                      Moje zdjęcia na plfoto
                      Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX

Komentarz

• Irish

strona

Ok sa nowe foty (jakies tam ale sa ) nowy desing strony glownej - ale znajac mnie i tak ulegnie zmianie. Jak narazie sa dwie pozycje - staram sie ukladac je weglug negatywow a wiec to ta strona

Komentarz

Pracuję...