[Warszawa] Portertowanie ?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • antonjo
    Bywalec
    • 2005
    • 108

[Warszawa] Portertowanie ?

Zainspirowany zdjeciami Piotrka
    http://www.piotrbiegaj.com/ROZNE/stocznia2/ chciał bym w Warszawie zrobic cos podobnego co Wy, gdański odłam Canon Board, napsrtykaliście w Stoczni Gdańskiej, na współnym plenerze .

Myślę o dogadaniu sie z jedną z Warszawskich Hut / Elektrociepłowni / Hal Produkcyjnch, tak by mozna było swbodnie pobiegać z aparatem i popstrykac troche portretów, ćwicząc warsztat i szlifując "streetfotowe" techniki przełamywania "pierwszych lodów" w rozmowie z ludźmi Co tez jest nie bez znaczenia przy robieniu tego typu zdjęć .

Czy są chętni na taki plener ? w wymiarze weekendowym ? Jesli tak, to czy podjął by sie ktoś zamailownia do paru miejsc które mozemy wspólnie tutaj na łamach forum ustalić. . . Bo niestety mój e-mail neostradowy coś sie posypał, i nawet juz spam do mnie nie przychodzi od paru dni . . .

Podobny temat umiesciłem na nikonie . . . .

pozdro
    Fotograf Warszawa
  • Jac
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4813

Jasne... wlasnie na IRC'u pisalem ze bym sbie gdzies poszedl pofocic na miasto :-), na mnie mozesz liczyc w tym temacie :-)

EDIT:
    No ja bym byl za Huta Lucini, moze na zeran nas wpuszczą?
    EDIT2:
    obecnie jest to Arcelor Huta Warszawa Sp. z o.o.
    Ostatnio edytowany przez Jac; 857.
    Instagram

Komentarz

• antonjo
      Bywalec
      • 2005
      • 108

myslałem tez o Hucie na Bielanach / Wrzecionie - tyko trzeba tam zadzwonić, wybadać ... spróbuje zamailować jak tylko naprawię swoją skrzynkę e-mailową ... moze jutro założe sobie nową jesli nie uda mi sie naprawić starej.

Fajnie Jac - jest nas już dwóch Moze wstępnie sobota jeśli uda się wszystko nagrać
      Fotograf Warszawa

Komentarz

• Tomasz Golinski
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 8623

Zastanawiam się, czy do was czasem nie dołączyć. Pomyślę jeszcze, jak będą konkrety.
        30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
        Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• KMV10
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 2320

A może http://www.ursus.com.pl/stopka/kontakt.html

Komentarz

• _ARTI_
            Coś już napisał
            • 2005
            • 98

Zamieszczone przez KMV10
            W sumie do Ursusa bym się przeszedł - mam tam 2 kroki :rolleyes:
            ...

Komentarz

• Zielony
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 2928

bardzo chętnie panowie...

PS. macie najbliższą sobotę na myśli??
              sigpic

Komentarz

• Tomasz Golinski
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 8623

W następną sobote to lepiej wpadajcie na zlot do Torunia: http://canon-board.info/showthread.php?t=8729
                30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Vitez
                  zło konieczne
                  • 2004
                  • 19804

A wszystkie te focenia, zloty, jak jest zimno
                  Chetnie dolacze... gdy bedzie ok 15 stopni na plusie .

Komentarz

• Jac
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 4813

Zamieszczone przez antonjo
                    myslałem tez o Hucie na Bielanach / Wrzecionie -
                    no ja tez o niej mysle ;-) widze ja z okna co pradwa mam kawalek ale ja widze.

tyko trzeba tam zadzwonić, wybadać ... spróbuje zamailować jak tylko naprawię swoją skrzynkę e-mailową ... moze jutro założe sobie nową jesli nie uda mi sie naprawić starej.

Fajnie Jac - jest nas już dwóch Moze wstępnie sobota jeśli uda się wszystko nagrać
                    dzwon, pisz i badaj ;-), jak by co moge sie jakos wlaczyc w organizacje, wlasciwie na taki plener w ciagu najblizszych 2tygodni to nawet moge sie z pracy urwac... na kilka h
                    czekam na info

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
                    Zastanawiam się, czy do was czasem nie dołączyć. Pomyślę jeszcze, jak będą konkrety.
                    no bylo by milo, zwiedzil bys warszawe od kuchni

Zamieszczone przez marcingreen
                    bardzo chętnie panowie...
                    PS. macie najbliższą sobotę na myśli??
                    no ja mam namysli najblizsza sobote, ale tak jak pisalem wczesniej, jesli sie da tylko np w tygodniu to jestem w stanie sie urwac... nastepna sobota tez bedzie OK, generalnie zalezy mi na takim plenerze i jestem elastyczy... jak elastyna 8)

EDIT:
                    Ursus, EC Zeran, EC Siekierki, Huta na Bielanach/Wrzecionie... nie ma dal mnie w tej chwili wiekszego znaczenia, wazne zeby nas wpuscili
                    Ostatnio edytowany przez Jac; 857.
                    Instagram

Komentarz

• Routlaw
                      Uzależniony
                      • 2005
                      • 983

Zamieszczone przez Vitez
                      słyszałem dzisiaj długoterminową prognozę.. podobno ocieplenie bedzie dopiero w połowie czerwca..
                      14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

• Robson01
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1574

Zamieszczone przez Routlaw
                        słyszałem dzisiaj długoterminową prognozę.. podobno ocieplenie bedzie dopiero w połowie czerwca..
                        Chyba na Alasce.
                        Canon
                        Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• Zielony
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 2928

Zamieszczone przez Vitez
                          A wszystkie te focenia, zloty, jak jest zimno
                          No bez przesady...
                          do pracy też nie chodzisz bo jest zimno??

BTW,
                          jakby co, to w tygodniu też się piszę bo przeważnie mam czas - póki co nie mam pracki
                          sigpic

Komentarz

• antonjo
                            Bywalec
                            • 2005
                            • 108

Wszystko mozna planowac dopiero po skontatkwoaniu sie z zakładem pracy / miesjcem gdzie chcieli bysmy potencjalnie poplenerować
                            Ja dzisiaj wieczorem zakładam sobie nowe konto e-mailowe, bo neo chyba sie juz nie naprawi ... I wtedy zajmę sie mailingiem w sprawie naszego pleneru.
                            Jak dostane jakies opowiedzi dam znac na forum ... Jesli ktoś był by szybszy ode mnie to prosze sie nie krępować Jak juz będzie wiadomo co i jak z miejscem to pomyslimy o terminie na plenerek

BTW z forum Nicona tez jest parę chętnych osób na tego typu plener
                            Fotograf Warszawa

Komentarz

• Jac
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 4813

Wszystko mozna planowac dopiero po skontatkwoaniu sie z zakładem pracy / miesjcem gdzie chcieli bysmy potencjalnie poplenerować
                              Ja dzisiaj wieczorem zakładam sobie nowe konto e-mailowe, bo neo chyba sie juz nie naprawi ... I wtedy zajmę sie mailingiem w sprawie naszego pleneru.
                              Jak dostane jakies opowiedzi dam znac na forum ... Jesli ktoś był by szybszy ode mnie to prosze sie nie krępować
                              no wydaje mi sie ze powinna to byc jedna osba bo jak wszyscy zaczniemy dzwonic mailowac to zrobimy zle wrazenie na dzien dobry i **** zbita ;-)

Jak juz będzie wiadomo co i jak z miejscem to pomyslimy o terminie na plenerek
                              BTW z forum Nicona tez jest parę chętnych osób na tego typu plener
                              Fajnie, ja jestem za pojednaniem i wspolnym plenarami...
                              Instagram

Komentarz

Pracuję...