Alaska

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sv
    • 2026

Alaska

polecam fotki:
  • akustyk
    gajowy
    • 2004
    • 12226

a to juz kiedys nie bylo?

galerie znam. ciut szopka podrasowana, ale wrazenie z ogladania nieodmiennie "opad szczeki". moze nie wszystkie galerie, ale na pewno Walenie sa swietne

EDIT: a nie... tutaj nie bylo. na tzw. zaprzyjaznionym forum widzialem
    www albo tez flickr

Komentarz

• sv

akustyk: nie przypominam sobie, zebym kiedys widzial lepsze zdjecia przyrody. dla mnie to jest mistrzostwo swiata (jasne, ze nieco podrasowane, ale jednak mistrzostwo)

Komentarz

• Routlaw
        Uzależniony
        • 2005
        • 983

Dokladnie PS tu nie gra roli... nie dorobił niedźwiedzia biegnącego na siebie.. gdzie jest moja szczęka???
        14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

• sv

Sa jakies tanie przeloty na Alaske?

Komentarz

• djtermoz
            Uzależniony
            • 2004
            • 995

Juz gdzies to widzialem choc chyba nie na naszym forum. W kazdym razie fotki swietne! Jak zwykle potwierdza sie stara prawda - zeby zrobic dobre zdjecia trzeba byc po prostu w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie.
            djtermoz@pbase

Komentarz

• djtermoz
              Uzależniony
              • 2004
              • 995

Zamieszczone przez sven
              Sa jakies tanie przeloty na Alaske?
              Z USA/mainland za jakies $500 tylko ciagle brakuje mi czasu by sie tam wybrac...
              djtermoz@pbase

Komentarz

• akustyk
                gajowy
                • 2004
                • 12226

Zamieszczone przez sven
                akustyk: nie przypominam sobie, zebym kiedys widzial lepsze zdjecia przyrody. dla mnie to jest mistrzostwo swiata (jasne, ze nieco podrasowane, ale jednak mistrzostwo)
                tez mi sie bardzo podobaja

ale zobacz takie:

London-based photographer best known for his highly conceptual images of animals which range widely across species but are united by a distinctive style.

tu akurat 100% wolne od manipulacji. byc moze i mniej efektowne, ale gdyby hyde'a obrac z manipulacji, to nie wiem czy by do tej ligi siegnal
                www albo tez flickr

Komentarz

• karo82
                  Bywalec
                  • 2005
                  • 125

http://www.timflach.com/ u tego pana chyba jednak nieco ingerencji w fotografie mozna odnalezc. niemniej, zdjecia naprawde dobre
                  body: 94kg,190cm|szkiełka: w lodowce jakies 0,5 i dwa piwka
                  digart|wikaad

Komentarz

• kami74
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1492

Też gdzies widziałem, mam w ulubionych i niezmiennie kreca mnie na maxa te zdjęcia.
                    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
                    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• Jerry99
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 225

Tanie przeloty z Berlina TXL do Anchorage lub Fairbanks: http://www.condor.de

Też mnie kusi lecieć na Alaskę - kiedyś wracałem z Denver i siedziałem obok dziewczyny, która podczas rozmowy okazała się tamtejszą autochtonką - przez cały 9-godzinny lot opowiadała mi o Alasce, tamtejszej przyrodzie (którą niestety trzeba zobaczyć na własne oczy) i narobiła mi smaku na fotograficzny plener właśnie tam...
                      == Jerry99 ==
                      aparat, p-5000, jabłka i aperture...
                      http://www.jwroblewski.com

Komentarz

• sv

Zamieszczone przez Jerry99
                        Tanie przeloty z Berlina TXL do Anchorage lub Fairbanks: http://www.condor.de

Też mnie kusi lecieć na Alaskę - kiedyś wracałem z Denver i siedziałem obok dziewczyny, która podczas rozmowy okazała się tamtejszą autochtonką - przez cały 9-godzinny lot opowiadała mi o Alasce, tamtejszej przyrodzie (którą niestety trzeba zobaczyć na własne oczy) i narobiła mi smaku na fotograficzny plener właśnie tam...
                        dzieki za info! moze uda sie kiedys zebrac jakas ekipe (kilka osob) i poleciec na miesiac lub dwa?

Komentarz

• sv

Zamieszczone przez akustyk
                          tez mi sie bardzo podobaja

ale zobacz takie:

London-based photographer best known for his highly conceptual images of animals which range widely across species but are united by a distinctive style.

tu akurat 100% wolne od manipulacji. byc moze i mniej efektowne, ale gdyby hyde'a obrac z manipulacji, to nie wiem czy by do tej ligi siegnal
                          dzieki za linki! co prawda ogladajac te wszystkie foty mozna nabawic sie kompleksow, ale co tam

Komentarz

• mjastrzebski
                            Początki nałogu
                            • 2005
                            • 450

Zamieszczone przez akustyk
                            a to juz kiedys nie bylo?

galerie znam. ciut szopka podrasowana, ale wrazenie z ogladania nieodmiennie "opad szczeki". moze nie wszystkie galerie, ale na pewno Walenie sa swietne

EDIT: a nie... tutaj nie bylo. na tzw. zaprzyjaznionym forum widzialem
                            Mam z 5 zdjec z Isladnii ktore uwazam, ups, uwazalem za dobre...... :-( Hlip, hlip.

Marcin
                            Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Komentarz

• akustyk
                              gajowy
                              • 2004
                              • 12226

Zamieszczone przez mjastrzebski
                              Mam z 5 zdjec z Isladnii ktore uwazam, ups, uwazalem za dobre...... :-( Hlip, hlip.
                              jeszcze Ci jeden podsune:
                              Profil von Sandra Bartocha - Fotografin Sandra Bartocha aus Potsdam / Neuendorf bei Neubrandenburg, Deutschland [fc-user:31030] - Beauty ... info [@] bar

laska jawnie przyznaje sie do fascynacji Brandenburgiem i to w sumie przez nia poznalem to nazwisko...

zdjecia nie tej klasy moze, ale bardzo porzadne i ciekawe
                              www albo tez flickr

Komentarz

Pracuję...