Co kupić do 2000 zl ?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mientki
    Coś już napisał
    • 2004
    • 57

Co kupić do 2000 zl ?

Mam znajomego ktory mnie meczy zebym mu cos doradzil, a ze sam wiem niewiele to zdaje sie Panowie i Panie na Was.
    W sumie sa 2 mozliwosci, niedlugo moj kolega wraca ze stanow i bedzie mogl mi przywiezc jakis aparat, jednak nie wiem jak jest z gwarancja. Czy mozna dokupic jaka eurpejska i czy bedzie honorowana w serwisie canona w wawie? Jesli tak no to zastanowmy sie nad aparatem do tej kwoty w stanach, jesli nie sukajmy czegos w pl.
    Myslalem o canonie G5. Chopaczek jest zpelnym amatorem, jego wymagania to ilosc pikseli

prosze o pomoc
    serdecznie pozdrawiam
    Pawel
    Canon eos 30d, 300d, EF 17-40 L, EF-S 18-55 mm, EF 50 mm f/1.8, Sigma 70-300 mm APO, CF 256, CF 1024, EX 550 + T1
    www.tucki.pl
  • Puchalak

Nie mam pojęcia jak z gwarancją przy sprowadzaniu ale kupno w PL do 2000 to s50 - wystarczy kasy od razu na CF256 MB gdybyś kupował w np MM, a na allegro to zostanie jeszcze reszta na piwo :wink:

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Re: Co kupić do 2000 zl ?

Zamieszczone przez mientki
      Myslalem o canonie G5.
      Dobry wybor 8)

Komentarz

• mientki
        Coś już napisał
        • 2004
        • 57

Orientuje się ktoś jak z tą gwarancją jest?
        Canon eos 30d, 300d, EF 17-40 L, EF-S 18-55 mm, EF 50 mm f/1.8, Sigma 70-300 mm APO, CF 256, CF 1024, EX 550 + T1
        www.tucki.pl

Komentarz

• santiblue
          Początki nałogu
          • 2004
          • 322

Gwarancja z USA jest nic nie warta u nas. NIe mozna dokupic europejskiej.
          dSLR + coś tam...

Komentarz

• Henry

Re: Co kupić do 2000 zl ?

Zamieszczone przez mientki
            Myslalem o canonie G5. Chopaczek jest zpelnym amatorem, jego wymagania to ilosc pikseli
            Wybór spoko - o ile nie będzie myślał o dodatkach... dodatkowa karta, akku, statyw, lampa, tuleje, filtry... U mnie suma dodatków do aparatu jest równa jego cenie ;-)

Pozdrawiam,
            Henry

Komentarz

• MichałJ
              Coś już napisał
              • 2004
              • 64

G5 spoko - zaczynam się do niego przekonywać - nowy w sklepie pl 2350 zł i jest gwarancja - a zawsze lepiej mieć niż nie
              Nie będę się upierał ale A80 zrobiłem ok 3200 zdjęć i jakby robił troche prosze do G5
              .:: CANON G5 :: CF Lexar 128 MB :: SanDisk Ultra II 1GB ::.
              >>plfoto<<

Komentarz

Pracuję...