![]() |
|
|
#401 |
|
Coś już napisał
Miasto: Białystok
|
Witam
Jaka ksiazke byscie polecili dla poczatkujacego posiadacza lustrzanki ? Do tej pory mialem malpke (kompatka) i cykalem na automacie bez ustawiania czegos i patrzenia w parametry. Teraz lustrzanka chcem sie zcegos nauczyc ale nie wiem jaka ksiazke na sam poczatek wybrac |
|
|
|
|
|
|
|
|
#402 |
|
Forumowy mądrala
Miasto: Gdańsk
|
Myślę, że dobrą propozycją byłby "praktyczny kurs fotografii" autorstwa Łukasza Gawła. ewentualnie jesli chcesz się pobawić z parametrami ekspozycji (przysłona, czas naświetlania, ISO) to polecam "Ekspozycję bez tajemnic" lub "czas naswietlania bez tajemnic" Briana Petersona
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro. Last edited by Slider; 08-10-2008 at 11:35. |
|
|
|
|
|
#403 |
|
Forumowy mądrala
|
|
|
|
|
|
|
#404 | |
|
Forumowy mądrala
|
Cytat:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro. |
|
|
|
|
|
|
#405 |
|
Dopiero zaczyna
|
|
|
|
|
|
|
#406 | |
|
Forumowy mądrala
Miasto: przystanek Warszawa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#407 |
|
Forumowy mądrala
|
No widzę, że Moderatorzy dzisiaj będą mieli pełne ręce roboty! Okazuje się, ze KIBOL trafić może się wszędzie!
Last edited by januszP.; 11-10-2008 at 04:23. |
|
|
|
|
|
#408 | |
|
Dopiero zaczyna
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#409 |
|
|
ja proponuję poszukać tutaj http://alejka.pl/c/ksiazki_fotografia.html , duży wybór książek, sama szukałam i znalazłam kilka ciekawych pozycji
|
|
|
|
|
|
#410 |
|
|
Zastanawiam się nad zakupem książki SZKOŁA FOTOGRAFOWANIA NATIONAL GEOGRAPHIC - KRAJOBRAZY. Może mi ktoś poradzić czy warto jest ją kupić lub polecić inną o tej samej tematce.
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| książki, literatura |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|