[czarny1999] Ymprezowo

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • czarny1999
    Bywalec
    • 2008
    • 119

[czarny1999] Ymprezowo

Pare zdjce pod noz.
    cz1

1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
  • czarny1999
    Bywalec
    • 2008
    • 119

i cz 2.

11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18

Komentarz

• Sergiusz
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 2708

Trochę wyglądają te zdjęcia jak by ktoś focił szkoły ale nie za bardzo umił. Nie bardzo łapię o co chodzi w tych „zdjęciach”
      Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• czarny1999
        Bywalec
        • 2008
        • 119

Zamieszczone przez Sergiusz
        Trochę wyglądają te zdjęcia jak by ktoś focił szkoły ale nie za bardzo umił. Nie bardzo łapię o co chodzi w tych „zdjęciach”
        Widzisz, bo to wszystko jest chyba mocno subiektywne.
        Ja naprzyklad dopiero po dobrych 2minutach doszedlem do tego o co Tobie chodzi w tym komentarzu.

Zamieszczone przez Sergiusz
        ... nie za bardzo umił....
        popraw mnie jesli sie myle, ale chyba o to chodzi w prezentowaniu swoich "zdjec" aby posluchac krytyki i sie czegos nauczyc od bardziej doswiadczonych

Komentarz

• sowask8
          Bywalec
          • 2006
          • 166

ładne foty z 18stki, urodzin, imprezy? Dobra promocja zeby tobie płacili za zdjecia w tym klubie, tyle mojej opini btw nr.10 dopalana lampą? jakie szkło, parametry?
          Canon pełna klatka i do przodu

http://www.soowsen.blogspot.com

Komentarz

• czarny1999
            Bywalec
            • 2008
            • 119

Firma zarzadzajaca siecia klubow w miejscowosci w ktorej mieszkam i okolicach, zatrudnila mnie do wykonania reportazu z cyklu imprez studenckich. To byla pierwsza z nich. Generalnie najciezsze warunki w jakich przyszlo mi pracowac jak do tej pory, ale klient zadowolony.
            Uzywalem glownie Canon 50 f1.4 i Sigmy 12-24 f 4.5-5.6 podpietych do 5d i 5d mk2. Wszystkie zdjecia sa mniej lub bardziej dopalane.

Komentarz

• iMariush

Zdjęcia fajne, dziewczęta piękne, czego więcej chcieć :P

Komentarz

• jacek_73
                Pełne uzależnienie
                • 2010
                • 2587

Zamieszczone przez czarny1999
                Firma zarzadzajaca siecia klubow w miejscowosci w ktorej mieszkam i okolicach, zatrudnila mnie do wykonania reportazu z cyklu imprez studenckich. To byla pierwsza z nich. Generalnie najciezsze warunki w jakich przyszlo mi pracowac jak do tej pory, ale klient zadowolony.(...)
                i ja się klientowi wcale nie dziwię, uśmiechnięte twarze, obietnica dobrej zabawy...miło dla oka i niezła reklama dla klubu...
                Jestę fotografę
                miszcz martwi się o podpis

Komentarz

• koleszkowiec
                  Dopiero zaczyna
                  • 2009
                  • 26

Dobry fotoreportaż, podoba mi się! Może masz coś nowego? ;>
                  Powiedz, jakich ISO mniej więcej używałeś - nie ma Exif'ów ... W 5D to maks 1600, a 5D2?
                  7D | 5D mk II | 17-40 | 24-70 | 17-55 | 28 | 580ex II - w sumie po co te sygnatury?

Komentarz

• czarny1999
                    Bywalec
                    • 2008
                    • 119

Zamieszczone przez koleszkowiec
                    Dobry fotoreportaż, podoba mi się! Może masz coś nowego? ;>
                    Powiedz, jakich ISO mniej więcej używałeś - nie ma Exif'ów ... W 5D to maks 1600, a 5D2?
                    ISO to przedzial 800-1600 dla 5d mkI - uzywana glownie z 50 f1.4 - najczesciej na mojej ulubionej przyslonie dla tego szkla f2.2
                    1600-4000 dla 5d mkII - (swoja droga te zdjecia zrobilem pare h po zakupie mkII) + sigma 12-24 na f4.5/5.6
                    Zdjecie nr 13 (cz-b) to tescik (odszumiony) iso 25600 + 300mm f4
                    Calosc lekko dopalana lampa, coby kaszka za bardzo nie wychodzila w ciemnych partiach.
                    Dorzuce cos nowego jak sie ogarne z slubniakami - bo mnie terminy zaczynaja gonic po powrocie z urlopu
                    pozdr

Komentarz

• koleszkowiec
                      Dopiero zaczyna
                      • 2009
                      • 26

Jak dla mnie wyszło całkiem fajnie, trochę jak rockowy koncert i ten szum by bardzo nie przeszkadzał chociaż dynamika trochę mała...
                      Czasy wydają się dość krótkie...
                      Wrzuć, wrzuć te nowe, chętnie obejrzę
                      7D | 5D mk II | 17-40 | 24-70 | 17-55 | 28 | 580ex II - w sumie po co te sygnatury?

Komentarz

Pracuję...