Witam, czy ktoś ma może namiary na jakiegoś dystrybutora lub e-sklep lub zwykły sklep ( wawa) z paskami do aparatów (duży wybór) ?? Ważne też zeby ceny były w miare przyzwoite
Pozdrawiam
Paski do aparatów
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
kurcze to zwykły firmowy Ci nie wystarcza?
Przepraszam że pytam , bo moze się nie znam jaki pasek chciałbyś kpić żeby sprostał twoim wymaganiom?
chyba że nie chcesz sie afiszować z napisem firmowym, to rozumiem, albo szukasz pod kolor?
zobacz też tu: http://www.allegro.pl/showcat.php?id=8854Komentarz
-
Firmowy sie zapodział
Chciałbym poprostu jakąś stornke z takimi bajerkami żebym mógł sobie pooglądać, powybierać ;-)
Vitez, dzięki za linka
Ps na allegro juz patrzylem
:wink:
Komentarz
-
Pasek na szyje
Chcialem kupic jakis pasek do aparatu bez napisu, tak zeby nie rzucac sie w oczy z tym napisem Canon. Widze ze na Allegro sa paski Matin.
Moje pytanie, co sadzicie o tych paskach? I czy wygodniejszy jest NEOPREME 043 - MATIN czy NEOPREME 038 - MATIN? A moze ktos uzywal NEOPREME 043 PLUS -MATIN. Bardzo prosze o wasze opinie o tych paskach.EOS 30D | EOS 30V + grip | G3
Komentarz
-
-
Te paski Matin maja 110cm, to prawie tyle co pasek Canona ktory dostalem z aparatem.EOS 30D | EOS 30V + grip | G3
Komentarz
-
Tylko uważaj na te neoprenowe bo niektóre mają taka gumę od środka i jest to strasznie niewygodne...Zamieszczone przez PolacoJa stoje przed takim samym wyborem. Na pewno bede bral jakis neoprenowy, ale z tego co wiedze to te paski sa strasznie krotkie
350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4
Komentarz
-
moj pasek jest tylko delikatnie mlodszy ode mnie, tak to czesc mojej taktyki, nastepnym krokiem bedzie oklejenie calego aparatu czarna tasma izolacyjna i odrapanie tu i tam, to jeszcze skuteczniej zniecheci zlodzieja
Komentarz
-
Ja aparat juz okleilem. Drapac to go raczej nie bede, bo to zniecheci nie tylko zlodzieja ale i w przyszlosci kupca, jesli bede chcial zmienic body.EOS 30D | EOS 30V + grip | G3
Komentarz
-
Ja mam z www.raysfoto.pl pasek czarny, bez napisu (a wlasciwie dwa - po jednym do kazdego body) i nie narzekam
Komentarz
-
W jaki sposób oklejacie sprzęt? Można jakieś fotki, jak to wygląda?Zamieszczone przez GizzmoJa aparat juz okleilem. Drapac to go raczej nie bede, bo to zniecheci nie tylko zlodzieja ale i w przyszlosci kupca, jesli bede chcial zmienic body.
Podkładacie coś pod taśmę (np, żeby totalnie nie zasyfić body; szczególnie, że taki klej może się roztopić w słońcu jak się aparat trochę na szyi ponosi..)Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Komentarz
-
Zamieszczone przez GizzmoJa aparat juz okleilem. Drapac to go raczej nie bede, bo to zniecheci nie tylko zlodzieja ale i w przyszlosci kupca, jesli bede chcial zmienic body.
hmm z tym klejeniem i drapaniem to mial zart byc...
ale jesli ktos rzeczywiscie okleja sprzet to tezbym to chetnie obejrzal...Ostatnio edytowany przez thorin; 2366.
Komentarz
-
Kleju na tasmie izolacyjnej jest niewiele, wiec raczej nie ma sie co roztapiac.Zamieszczone przez denthargW jaki sposób oklejacie sprzęt? Można jakieś fotki, jak to wygląda?
Podkładacie coś pod taśmę (np, żeby totalnie nie zasyfić body; szczególnie, że taki klej może się roztopić w słońcu jak się aparat trochę na szyi ponosi..)
EOS 30D | EOS 30V + grip | G3
Komentarz
-
Komentarz