Niestety nie mam FireWire w swoim komputerze wiec nie moge tego tak o normalnie zmienić, jest jakis sposób na obejście tego? Może da sie wgrać jakis plik na karte?
1D Wpisanie autora do aparatu
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Podłaczam sie do prosby, probowalem nawet na kompie ktory ma firewire (WinXp) i nie dalo sie, aparat byl widziany przez łącze ale nic nie wyszło
-
eosinfo.. pokazuje licznik ale daje możliwość wpisania autora.Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...Komentarz
-
EOS Utility -usb i powinno pojsc ale bardzo ostroznie z samym polaczeniem 1D i odlaczaniem ( tylko przy wylaczonym body ) bo inaczej mozesz spalic uklad ..dosc czesta przypadloscpozdrawiam
Tomasz
Komentarz
-
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...Komentarz
-
www.canon.pl.....z tamtad go i owszem sciagniesz ale nie zainstalujesz poniewaz musisz miec tzw.plyte instalacajna ale mozna w rejestrze win zrobic odpowiednia modyfikacje ...musisz poszukac na forum bo nie pamietam
pozdrawiam
Tomasz
600D + Tokina 19-35 + T28-75 + C50 1.4 + C70-210Komentarz
-
-
-
właśnie kupiłęm i zamontowałem FireWire i po podłaczeniu aparatu słychac dzwięk ze coś zostało podłaczone ale zero rekacji.Komentarz
-
Komentarz
-
-
Komentarz