a przegladam Ci ja sobie jedna stronke i widze calkiem calkiem prezentacje o samolotach... zwracam uwage na ostatnich kilka zdjec, i zastanawiam sie gdzie jest taki hotel ? 
dla Spotterow...
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
-
hahahaZamieszczone przez [DoMiNiQuE]ja mam firefoxa ...ale po kliknieciu na linka otwiera mi sie takie cos

a tak btw to firefox jest z mozilli :P ale ja tez to mam
Komentarz
-
IE to samo pokazuje
strona funistych jest dobrze zabezpieczoena podaj lepiej dzien z kaledarium funistychAre you brave enough?Komentarz
-
Takich rzeczy nie musisz mi tlumaczyc. Jak ja zaczalem uzywac mozilli to Ty jeszcze nie dosiegales do wlacznika od komputeraZamieszczone przez Veniohahaha
a tak btw to firefox jest z mozilli :P
Kiedys Mozilla funkcjonowala jako odrebna przegladarka a pozniej dopiero rownloegle z firefoxem.
Komentarz
-
dobre bez klotni www.funiaste.net dzien dzisiejszy czyli 5 pazdziernika tam jest prezentacja pod napisem "Kilka słów o lataniu : )" milego ogladania
Komentarz
-
-
no chyba zartujesz Dominique
mi sie tam wszystko zgadza, GO, cienie, reakcje ludzi nawet, no po prostu lotnisko przy plazy, zastanwiam sie tylko gdzie ono na kuli ziemskiej umiejscowione?
Komentarz
-
Nie zartujeZamieszczone przez thorinno chyba zartujesz Dominique
mi sie tam wszystko zgadza, GO, cienie, reakcje ludzi nawet, no po prostu lotnisko przy plazy, zastanwiam sie tylko gdzie ono na kuli ziemskiej umiejscowione?
Zwroc uwage na cienie ludzi ...dlaczego samolot nie rzuca cienia? Poza tym gdyby przelecial tak blisko nich to chyba by ich zdmuchnal razem z piaskiem z plazy 
Edit:
a z reszta ja sie nie znam na samolotach ...moze muflon sie wypowie
Komentarz
-
kiedys Mozilla funkcjonowala jako silnik ktory pakowano w Netszkape. a jeszcze wczesniej byl Mosaic...Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]Takich rzeczy nie musisz mi tlumaczyc. Jak ja zaczalem uzywac mozilli to Ty jeszcze nie dosiegales do wlacznika od komputera
Kiedys Mozilla funkcjonowala jako odrebna przegladarka a pozniej dopiero rownloegle z firefoxem.
ech... lezka sie w oku kreci... w porywach do 3kBps na modemie, z opcja wylaczonych obrazkow w Szkapie, zeby szybciej strony chodzily ;-)
nawet byly takie kawaly:
- co robi student z Wittigowa, jak nie moze zasnac?
- wlacza Netszkejpa i liczy bajty...
albo:
- dlaczego T-15 jest najbardziej pruderyjnym akademikiem we Wroclawiu?
- bo jak chlopaki zdjecia panienek sciagaja, to transfer siada na wysokosci szyi...
to se uz ne vrati...Ostatnio edytowany przez akustyk; 984.Komentarz
-
masz racje, niech muflon sie wypowie, ja tam natomiast widze wyrazny cien, zaczyna sie od tej kropki pomiedzy napisem copyright a napisem europix i idzie za samolotem... poza tym do ladowania chyba podchodzi na zmniejszonej mocy silnikow ?Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]Nie zartuje
Zwroc uwage na cienie ludzi ...dlaczego samolot nie rzuca cienia? Poza tym gdyby przelecial tak blisko nich to chyba by ich zdmuchnal razem z piaskiem z plazy 
Edit:
a z reszta ja sie nie znam na samolotach ...moze muflon sie wypowie
Komentarz
-
Cien jest widoczny na plazy i pada w takim samym kierunku jak ludzki. Kiedys dawno temu wydzialem wiecej zdjec z tego miejsca. Nie pamietam dokladnie gdzie to jest ale raczej blizej Europy.Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]Nie zartuje
Canon, Horizon, Mamiya & ZorkiKomentarz
-
Mozliwe, ze macie racje ....ale gdyby to byly autentyczne zdjecia to wypoczynek w takim kurorcie nie nalezalby do przyjemnosci
Komentarz
Komentarz