Tak sobie dlubalem i znalazlem takie cos. Moze kogos zainteresuje i rozwinie sie jakas dyskusja (zapewne flejm
).
Porownanie bagnetow Nikona i Canona...
Zwiń
X
-
Dobry tekst - Canon Rulez!Zamieszczone przez KuchateKTak sobie dlubalem i znalazlem takie cos. Moze kogos zainteresuje i rozwinie sie jakas dyskusja (zapewne flejm
).
http://members.aol.com/photoquack/bayonet.htm
-
Ja jestem zarejestrowany ...ale sie nie udzielem (jakos sie powstrzymujeZamieszczone przez KuchateKTak sie zastanawiam czy tego nie wkleic nikoniarzom na forum
Ale by mnie chyba wypisali szybciej niz bym sie tam zapisal
Moze im tam ktos to podrzuci i wklei tu linka?
)
To niebylby najlepszy debiut
moze Akustyk?
Komentarz
-
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]Ja jestem zarejestrowany ...ale sie nie udzielem (jakos sie powstrzymuje
)
To niebylby najlepszy debiut
moze Akustyk?
Aj, tam sie podniecacie, przynajmniej Nikon ma co podpiac pod swoj bagnet, a nie jakies denka od butelek po coli, zapiete do plastikowego dziadostwa, z plastikiem ala chiny za centa kilo.Komentarz
-
Oj, ta zadrosc jaka czuc w Twoim pismie jest godna NikoniarzaZamieszczone przez allanAj, tam sie podniecacie, przynajmniej Nikon ma co podpiac pod swoj bagnet, a nie jakies denka od butelek po coli, zapiete do plastikowego dziadostwa, z plastikiem ala chiny za centa kilo.
Komentarz
-
Szajs do kwadratu i dziadostwo niesamowite, wszystko jest lepsze od butelek Canona. Ze juz o trabantach chinskich nie wspomne.Zamieszczone przez KuchateKMowisz o kicie? Nikon w tym zakresie cenowym ma w porywach tylko dekielki na body, wiec wcale nie tak lepiej.
No i pamietaj. Canonowe eLki nie maja sobie rownych
Komentarz
-
Wystarczy wziasc do reki trabanta i np. Nikona D70, albo Minolte 5D... Przepasc, przepasc. Trabant dla tego dziadostwa canonowego to jeszcze komplement.Zamieszczone przez KuchateKA moze uzyjesz jakichs rzeczowych argumentow popartych dowodami a nie metod z piaskownicy?
Komentarz
-
Komentarz