Canon Board  

Wróć   Canon Board > Plenery i wydarzenia > Plenery

Reklama

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Old 02-12-2009, 10:11   #1
bvq
Coś już napisał

bvq's Avatar

Miasto: Szczecin
Domyślnie

propozycja ze wszech miar do przyjęcia, ja sie piszę tylko temat zapodać....
Old 02-12-2009, 11:24   #2
xsardas
Forumowy mądrala

xsardas's Avatar

Miasto: Szczecin / Świnoujście
Domyślnie

Nie to nie :P Ja wstawiłem resztę gniotków na swojego bloga, jeśli ktoś ma ochotę pooglądać to zapraszam

Temat w studio hmmmmmmmmm ciężka sprawa
Old 02-12-2009, 21:44   #3
Mellan
Forumowy mądrala

Mellan's Avatar

Domyślnie

W rozmowie na gg Skylines zaproponował zorganizowanie pleneru z modelkami na Arkonce pod hasłem "Portret w plenerze". Jest w stanie zorganizować dziewczyny i wizażystkę. Są chętni?
Problem jest w ustaleniu daty: najlepiej jakby była to niedziela. Ta niedziela czyli 6-go, to trochę hard core - zbyt mało czasu. Korzystny wydaje się 13-ty.

I tu mam zgryza: chętnie bym był, ale planowałem zlot założycielski klubu na ten dzień.
Prawda jest taka, że statut nie jest gotów, a ja fizycznie nie jestem w stanie przedstawić jego sensownej propozycji na teraz. W tej sytuacji chyba nie ma co przeć i muszę zaproponować przełożenie zjazdu na styczeń...
Old 02-12-2009, 21:50   #4
bvq
Coś już napisał

bvq's Avatar

Domyślnie

Cytat:
Napisał Mellan Zobacz post
W rozmowie na gg Skylines zaproponował zorganizowanie pleneru z modelkami na Arkonce pod hasłem "Portret w plenerze". Jest w stanie zorganizować dziewczyny i wizażystkę. Są chętni?
Problem jest w ustaleniu daty: najlepiej jakby była to niedziela. Ta niedziela czyli 6-go, to trochę hard core - zbyt mało czasu. Korzystny wydaje się 13-ty.

I tu mam zgryza: chętnie bym był, ale planowałem zlot założycielski klubu na ten dzień.
Prawda jest taka, że statut nie jest gotów, a ja fizycznie nie jestem w stanie przedstawić jego sensownej propozycji na teraz. W tej sytuacji chyba nie ma co przeć i muszę zaproponować przełożenie zjazdu na styczeń...

nie ma co na pałe organizować, styczeń wydaje się być rozsądny, ludziska ganiają już przed świętami i takie tam...

Spotkanie się odbyło, a jakże....... w gronie dość scisłym, aczkolwiek było i konstruktywnie, a i dupie Maryni też było. Podziękowania dla Gospodarza, ci co byli nie żałują (chyba), ci co nie byli niech żałują.....

Last edited by bvq; 02-12-2009 at 22:27. Powód: Automerged Doublepost
bvq jest offline   Reply With Quote
Old 03-12-2009, 08:02   #5
Bachman
Coś już napisał

Domyślnie

Cytat:
Napisał bvq Zobacz post
ci co nie byli niech żałują.....
ano take życie

co do pleneru to jesli niedziela i jesli styczen to ja bede

Last edited by Bachman; 03-12-2009 at 13:01.
Bachman jest offline   Reply With Quote
Old 03-12-2009, 06:51   #6
Alde
Uzależniony

Alde's Avatar

Miasto: Koszalin
Domyślnie

Cytat:
Napisał Mellan Zobacz post
Aaaa nie mówiłem, spoko ważne jest coby do wiosny wystartować z klubem a pomysł na plener wyśmienity ... Koszalin sie zamelduje mam nadzieję w pełnym składzie.
Drzewiej jak robilismy zajęcia na świezym powietrzu o tej porze roku to ognisko sie robiło ... ale to warunki muszą być ale zawsze jakąs kiełbase mozna upiec ...
Sleeping in Light
Alde jest offline   Reply With Quote
Old 03-12-2009, 05:58   #7
Pawel_G
Uzależniony

Pawel_G's Avatar

Domyślnie

No niestety ale poszukiwania samochodu poganły mnie aż do lubuskiego i nie zdążyłem wrócić na czas. Pomysł z portretowaniem w plenerze jak najbardziej mi się podoba. A jakby zorganizować go w miejscu gdzie byłby dostępny prąd to mogę użyczyć swoich lampek studyjnych. Jeśli bez prądu to możnaby fajnie postrobować - chyba każdy z nas ma lampę więc mogłyby z tego wyjść niezłe rezultaty.

zdjęcia ślubne szczecin - skromne początki...
Pawel_G jest offline   Reply With Quote
Old 03-12-2009, 07:53   #8
Janusz Body
Forumowy mądrala

Janusz Body's Avatar

Domyślnie

Cytat:
Napisał Pawel_G Zobacz post
No niestety ale poszukiwania samochodu poganły mnie aż do lubuskiego i nie zdążyłem wrócić na czas. Pomysł z portretowaniem w plenerze jak najbardziej mi się podoba. A jakby zorganizować go w miejscu gdzie byłby dostępny prąd to mogę użyczyć swoich lampek studyjnych. Jeśli bez prądu to możnaby fajnie postrobować - chyba każdy z nas ma lampę więc mogłyby z tego wyjść niezłe rezultaty.
ew. mam agregat 220V/2 kW - nie wiem czy lampy będą z nim działały ale można próbę zrobić.

Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.

Nie jestem i nie będę członkiem Canon-Foto-Klub.
Janusz Body jest offline   Reply With Quote
Old 03-12-2009, 14:39   #9
Skylines
Bywalec

Skylines's Avatar

Domyślnie

A ja dzisiaj przeżyłem wielkie rozczarowanie...w SIGMA PROCENTRUM
Jak juz sie pewnie chwaliłem wygrałem foto tygodnia na fotopolis i dostałem ten bon/kupon/talon na wypożyczenie słoika w SIGMA...No i dzisiaj pojechałem odebrać moje wymarzone cudo na cały weekend...
Pan mnie przyjął miło, ugościł, podsunął fotel...przyniósł 10-20mm...pokazał, obadał, dał pomacać czy uważam że jest cały i zdrowy...a potem zaczął wypełniać papierologię...wziął ode mnie mój drogocenny kupon, dowód osobisty i mozolnie coś tam skrobał co chwile pytając to o aparat, to o miejsce zamieszkania itd...
Wypełnił kwity...zapakował obiektyw do futerału...i już mialem wstać i zabrać obiektyw...gdy okazało się że musze zostawić jeszcze 1500zł kaucji za owy słoik...Zrobiłem wielkie oczy...i zostawiłem...Pana z dobrym i ciepłym słowem pożegnania czule spogladając na Sigme 10-20mm

Wniosek...cholerne podrzędne konkursy foto
Old 03-12-2009, 15:04   #10
Mellan
Forumowy mądrala

Mellan's Avatar

Domyślnie

Skoro wypożyczenie miałeś za darmo, to kaucję by Ci przecież oddali. Nie byłeś przygotowany?
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania