![]() |
|
|
#21 |
|
Forumowy mądrala
Miasto: Szczecin
|
Nie gustuję specjalnie w takich imprezach, ale 5 podoba mi się za iście matejkowską batalistyczność, chętnie widziałbym szerzej
7 podoba mi się za ciekawy pomysł i wykonanie, świetnie wygląda. 11 ujęła mnie spokojnym kadrem i kolorytem. Ciekawy obraz. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |||
|
Dopiero zaczyna
|
Cytat:
Cytat:
Impreza stworzona dla ludzi z pasją fotografowania. Istny raj detali, scen walki, reportażu, mega dużo tematów. Nawet ślubniaki by się dało zrobić (była taka impreza ze ślubem) Cytat:
![]() Co do 7 to jest to moje nowe wyzwanie, które sobie stawiam. Pomysł mam teraz tylko muszę to zrealizować Niedługo kolejna porcja zdjęć dla wytrwałych. Pozdrawiam |
|||
|
|
|
|
|
#23 | |||
|
Forumowy mądrala
Miasto: Wrocław
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Last edited by x-mac; 19-11-2009 at 08:40. |
|||
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Dopiero zaczyna
|
Cytat:
Przyznam się że jak pierwszy raz jechałem na tą imprezę to nie miałem do niej przekonania. Ot jadę porobię foty i wracam. Jak zobaczyłem te moje foty to chciałem schować aparat na jakiś czas. Brak zaangażowania niestety widać na zdjęciach i bez przygotowania (choćby mimimum wiedzy o imprezie) dobrej foty się nie zrobi. Moim zdaniem oczywiście. Do tegorocznego festiwalu przygotowałem się już bardzo starannie. Po 3 latach doświadczeń wiedziałem co chcę, gdzie stanąć, o której co gdzie się działo, no i miałem bite 3 dni po kilkanaście godzin czasu, więc nie spieszyłem się zbytnio. Na ten kadr (11) polowałem 3 lata ALe naprawdę nawet zwiedzający ma duże pole do popisu. Jedyne co mogę podpowiedzieć to spokój. Postać nawet 20 min w jednym miejscu i obserwować. A najlepiej pojechać sobie w wolnej chwili do skansenu przed festiwalem i zobaczyć jak to wygląda bez tylu ludzi. Zupełnie inne wrażenie. http://www.jomsborg-vineta.com/ |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Uzależniony
|
Rojja
Chyba Cię widziałem na festiwalu - robiłeś z założonym na szkło Cokinem. Ja stałem w wierzyczce. W przyszłym roku też się postaram o akredytację prasową i pobiegam nieco po polu bitwy. Pozdrawiam
|
|
|
#26 | |
|
Dopiero zaczyna
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Dopiero zaczyna
|
kolejna porcja z festiwalu.
14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 14 jest dla missgruszka. Orientacyjny czas powrotu z Festiwalu do Warszawy |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Dopiero zaczyna
|
jedziemy dalej...
17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. Koń też nie wielbłąd ... ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Dopiero zaczyna
|
Przedostatnia porcja z Festiwalu, czekam na opinie.
23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() 28. ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Pełne uzależnienie
|
23, 24, 25 trochę przesłodzone
Na 26 szkoda że za daleko z tyłu stanąłeś bo na pierwszy rzut okami nie widać co to zakute w ten metal jest. Jakbyś gościa (gościówę ?) złapał bardziej z profilu, to byłoby jaśniej od początku projekcji 27. Mam tytuł 28. Czy tam w środku jest pitny miód z procentami ? bo to moje piwo jakieś gorzkie jest... |
|
|
|
|
|
|
|