wlasnie czekam na przesylke tego sonarka, porobie pare fotek i go ocenie[/b]
Carl zeiss Sonnar 135/3,5
Zwiń
X
-
Carl zeiss Sonnar 135/3,5
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf
tylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.plTagi: Brak -
-
-
Ja dałełem chyba koło 180, ale przesłona mi się przycina. Dalem 40 za reperacje, ale znowu sie blokuje. Po prostu źle działa, gdy bolec jest cały czas zablokowany. Kumpel kupił jeszcze taniej (chyba koło 100), ale z paskudną rysą na tylnej soczewce (rysa jest przy brzegu i przy f5 już sie chowa).30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
-
-
ja dalem 250zl z wysylko i nie mam powodow do narzekan!, rysuje idealnie.Ja dałełem chyba koło 180, ale przesłona mi się przycina. Dalem 40 za reperacje, ale znowu sie blokuje. Po prostu źle działa, gdy bolec jest cały czas zablokowany. Kumpel kupił jeszcze taniej (chyba koło 100), ale z paskudną rysą na tylnej soczewce (rysa jest przy brzegu i przy f5 już sie chowa).dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf
tylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.plKomentarz
-
no dobra ale gdzie sa fotki ? 8)Zamieszczone przez Przemek Białekja dalem 250zl z wysylko i nie mam powodow do narzekan!, rysuje idealnie.Ja dałełem chyba koło 180, ale przesłona mi się przycina. Dalem 40 za reperacje, ale znowu sie blokuje. Po prostu źle działa, gdy bolec jest cały czas zablokowany. Kumpel kupił jeszcze taniej (chyba koło 100), ale z paskudną rysą na tylnej soczewce (rysa jest przy brzegu i przy f5 już sie chowa).5d II | 50/1.4 | T 28-75/2.8Komentarz
-
30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
za czesto go nieuzywam ale dzisiaj cos kombinowalem ocencie;no dobra ale gdzie sa fotki ?
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf
tylko tyle potrzeba
-
O pelnokadrowa aberracjaZamieszczone przez Przemek Białekza czesto go nieuzywam ale dzisiaj cos kombinowalem ocencie;no dobra ale gdzie sa fotki ?
http://fotogalerie.pl/fotka/2436891091138843159
Komentarz
-
-
a moze mial zalozony filtr barwny i przemek zapomnial go sciagnac :wink:Zamieszczone przez Tomasz GolinskiCóż, fachowcy mówią, że nie wszystkie stare obiektywy nadają się do kolorowej fotografii

Komentarz
-
-
tak specjalnie to tydzien nie zdejmowalem zeby nabrala koloru, a tak na powaznie to tytul wyjasni;A może focił przez kolorową skarpetkę?
p.s a filtrow nie posiadam, mam PS 7.0 pldobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf
tylko tyle potrzeba
Komentarz