[Warszawa] Wianki 2005

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kavoo
    Zablokowany
    • 2004
    • 1173

[Warszawa] Wianki 2005

Jakby ktos chcial pofocic fajerwerki, to 25 czerwca bedzie okazja - na Podzamczu odbedzie sie tradycyjny festyn wiankowy.
    Bedzie tez mozna sie pobawic w fotografie koncertowa, ale rewelacji na scenie nie ma - wystapia Püdelsi, Rysiek Rynkowski i Edzia Gorniak. To juz nie to, co pod koniec lat 90-tych... Budka Suflera, Perfect... oj kiedys sie dzialo (zwlaszcza jak moja firma byla wspolorganizatorem i mialem wjazd do VIP area), ale "to se ne vrati" ;-)

Za to fajerwerki co roku byly fajne, wiec jesli ktos chce pocwiczyc temat i dysponuje statywem, to o 23.45 bedzie mial okazje.

Ja sie pewnie wybiore w ciagu dnia pofocic ludzi, wieczorne gwiazdy (a zwlaszcza mistrzyni Mazurka Dabrowskiego ) interesuja mnie tyle, co kurs wietnamskiego donga ;-)
    Ostatnio edytowany przez kavoo; 649.
  • Anvers
    Bywalec
    • 2005
    • 160

kavoo - mysle ze ten "zarcik" z nazwiskiem jest malo smaczny, zeby nie powiedziec dosadniej.

Komentarz

• kavoo
      Zablokowany
      • 2004
      • 1173

Zamieszczone przez Anvers
      zeby nie powiedziec dosadniej.
      Wlasnie, zeby nie powiedziec dosadniej... z trudem mozna powstrzymac sie od nazwania po imieniu tego czegos
      Ale jesli zranilo to twoje uczucia ;-) to nie ma sprawy, zmienie.
      Ostatnio edytowany przez kavoo; 649.

Komentarz

• Anvers
        Bywalec
        • 2005
        • 160

Mysle, ze dobrze wiesz, ze uczuc zadnych nie zranilo, bo rowniez nie jestem wielbicielem Górniak ani jej piosenek, ale robienie sobie takiego cienkiego zartu z nazwiska jest ponizej poziomu. Kazdego poziomu. Mam nadzieje, ze teraz wyrazilem sie jasniej. Tak sie zlozylo, ze na to to ja jestem z kolei wyczulony

Komentarz

• Anvers
          Bywalec
          • 2005
          • 160

Bez komentarza.

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez mmsza
            Wrr, stałem w g...ym miejscu i zapomniałem wężyka
            I w ogóle jakiś lichy w tym roku był ten pokaz.

A to dobrze ze mi sie nie chcialo isc 8) - przymierzalem sie robic z mostu Slasko-dabrowskiego same fajerwerki a nie z tlumu, no ale jednak sie nie ruszylem.

Komentarz

Pracuję...