Katowice, 6-ty września okolice Ronda Sztuki

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Troyan
    Początki nałogu
    • 2007
    • 317

Katowice, 6-ty września okolice Ronda Sztuki

Witam serdecznie,

Zakładam temat żeby poinformować amatorów fotografii z Ktowic i okolic, że w dniu 6-go września kilka osób będzie spacerować w centrum Katowic i robić zdjęcia

Dobra a teraz do meritum. Jak niektórzy wiedzą, Katowice czeka dosć mocny lifting architektoniczny. W centrum miasta ma powstać nowoczeny kompleks biurowców i budynków użyteczności publicznej. Ale zeby to zrealizować konieczne będzie pozbycie się kilkunastu kluczowych, choć nienajpiękniejszych, budowli ze ścisłego centrum miasta. Zgodnie z zaakceptowanymi planami urbanizacyjnymi Studia Konior:

chcemy przejść w sobotę po miescie i sfotografować te budynki których za kilka lat juz nie będzie, to te podświetlone.

Jeśli ktoś jest chętny na taki spacer to proszę o kontakt w temacie.

Dziękuję
    Założyłem sobie FOTOBLOGA
  • thorin
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1990

Troyan, zbyt grzecznie, tutaj jest CB, trzeba do programu dołożyc ochlaj i wyzerke + onanizacje sprzetowa zeby ktos na plener przyjechal moim zdaniem pomysł ciekawy, tymbardziej ze sprzatna mi sprzed nosa palac w ktorym slub bralem z tego co widze, i czy mnie oczy nie myla, chca postawic nowy budynek urzedu miasta? a co im w starym nie pasuje? Niestety mam chyba w ten dzien slub, a szkoda, chetnie bym cos pofocil wreszcie dla siebie

Komentarz

• MalFunkTion
      Coś już napisał
      • 2007
      • 72

jesli bede wtedy w katowicach to sie odezwe, nie wiem czy nie bede miec wyjazdu.... c u soon - mam nadzieje

www.djmal.pl

Komentarz

• Amok
        Początki nałogu
        • 2008
        • 256

ja może wbije
        to może nie lepiej spotkać się gdzieś koło spodka żeby każdy wiedział? (mi to obojętne)
        / 6d / C15mm Fisheye / C17-40 / C50 1.8 STM / C135 2.0 / Fujifilm x100s / 430EX II / 2x YN685 / Voigtlander Bessa R4a + 21mm f4 + 35mm f2.5
        http://adamlakomy.pl - PORTFOLIO
        http://photoskateboarding.blogspot.com - skate portfolio

Komentarz

• Modzel
          Początki nałogu
          • 2007
          • 364

A jakas przyblizona godzina? Akurat 6 wrzesnia mam troche zajete a chetnie bym sie zjawil jak tylko bede mogl sie w godzine wpasowac =]
          "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
          0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Komentarz

• thorin
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1990

ja odpadam, mam kotleta w krakowie

Komentarz

• Tomasz Golinski
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 8623

Będę akurat w okolicy, ale jeszcze nie wiem, czy miałbym czas. Jakby co, to się jeszcze odezwę.
              30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
              Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Troyan
                Początki nałogu
                • 2007
                • 317

Godziny popołudniowe, około 15.30 pod Spodkiem na przeciwko Ronda Sztuki.

Komentarz

• adikPL
                  Początki nałogu
                  • 2008
                  • 349

Jeśli tylko czas pozwoli postaram się wpaść Fajna inicjatywa, Pozdrawiam
                  www.adriankordas.blogspot.com
                  -------------------------------
                  sigpic

Komentarz

• Modzel
                    Początki nałogu
                    • 2007
                    • 364

Zamieszczone przez Troyan
                    Godziny popołudniowe, około 15.30 pod Spodkiem na przeciwko Ronda Sztuki.
                    To ja niestety odpadam... ale bawcie sie dobrze
                    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
                    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Komentarz

• Troyan
                      Początki nałogu
                      • 2007
                      • 317

No dobra, jak takie cienkie bolki jestescie to zamieściłem ten temat też na forum Nikona :P Może oni bedą mieli na tyle jaj żeby zamiast kolejne popołudnie dyskutować o wymyślonych "pziomach aberracji chromatycznej w trzecim kwartale prawego rogu przy zwiększonej ogniskowej pod słońce", pójdą w plener coś popstrykać

Komentarz

• thorin
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1990

powodzenia, ja poszukam aberracji chromatycznej w trzecim kwartale prawego rogu przy zwiększonej ogniskowej pod słońce.

Komentarz

• Troyan
                          Początki nałogu
                          • 2007
                          • 317

Zamieszczone przez thorin
                          powodzenia, ja poszukam aberracji chromatycznej w trzecim kwartale prawego rogu przy zwiększonej ogniskowej pod słońce.
                          Nie no ale coś nie teges, ileż można gadać o takich pierdołach ?

Komentarz

• thorin
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1990

Zamieszczone przez Troyan
                            Nie no ale coś nie teges, ileż można gadać o takich pierdołach ?
                            Troyan, zapraszam do Krakowa w pierwszy weekend pazdziernika jest IV OKZCB w Katowicach niestety w weekend jestem nieuchwytny w ten weekend, mam slub w krk a w niedziele przygotowuje materialy szkoleniowe etc etc, aczkolwiek zapraszam na 21 pietro gwiazdy przy al. rozdzienskiego, mam bardzo ladny widok na panorame katowic

pozdrawiam
                            krzysiek

Komentarz

• Troyan
                              Początki nałogu
                              • 2007
                              • 317

Zamieszczone przez thorin
                              Troyan, zapraszam do Krakowa w pierwszy weekend pazdziernika jest IV OKZCB w Katowicach niestety w weekend jestem nieuchwytny w ten weekend, mam slub w krk a w niedziele przygotowuje materialy szkoleniowe etc etc, aczkolwiek zapraszam na 21 pietro gwiazdy przy al. rozdzienskiego, mam bardzo ladny widok na panorame katowic

pozdrawiam
                              krzysiek
                              A co to jest OKZCB ?

Komentarz

Pracuję...