Witam. Poszukuję polskiej instrukcji do Canon EOS-1D Mark III, będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Wiesław
instrukcja do canona 1 D Mark III
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
instrukcja do canona 1 D Mark III
Poszukuje polskiej instrukcji do 1 D Mark III,czy ktos byłby tak uprzejmy i wysłał mi pdf-a na adres: [email protected]
Ewentualnie gdzie mozna dostać???
Szukałem w necie ,ale nigdzie nie mogłem odszukać. -
-
Ja poprosze tez intrukcje do Mark III EOS-1DPoszukuje polskiej instrukcji do 1 D Mark III,czy ktos byłby tak uprzejmy i wysłał mi pdf-a na adres: [email protected]
Ewentualnie gdzie mozna dostać???
Szukałem w necie ,ale nigdzie nie mogłem odszukać.Komentarz
-
Komentarz
-
1d mark3 instrukcja obsługi
drogie koleżanki i koledzy. może ktoś z was ma instrukcję w jezyku polskim do 1d mark3, albo może ktoś z was wie gdzie mozna takową ściągnąć. Jeżeli tak to proszę o info. Z gory dziękuję. :-DKomentarz
-
Instrukcje po angielsku do Canonów:
Komentarz
-
Tak się składa że angielskie wersje nie są problemem w znalezieniu.Instrukcje po angielsku do Canonów:
http://www.cyfrowe.pl/instrukcje/aparaty-canon.htmlKomentarz
-
Witam ja równiez poprosze PL w PDF jesli ktos ma... Canon EOS-1D Mark III PozdrawiamCZARNA SKRZYNKA.. SZKIEŁKA... 100 vódki ( już nie pije mam IS ... LATARECZKA :wink: STAŁKI... 50,85,135 m42 MIECH ŻYJE towarzysz CANON
w planach coś...;-)Komentarz
-
-
moze sie przyda...
Serwis fotografuj.pl : Aktualności : Publikacje : Canon EOS 1D Mark III – szczegółowa dokumentacja funkcji użytkownika (Custom Functions) - serwis dla entuzjastów fotografii cyfrowej i analogowej, zarówno dla hobbystów, jak i zawodowców oraz tych, którzy chcą po prostu robić lepsze zdjęcia. Zajrzyj do nas!
pozdrawiam,
dario______________
poskanowana i złozona niestety jakosć taka jakiej jakości miałem instrukcje.
Ps moge poskanować i zlożyc każda inna instrukcje która składa siez lużnych kartek (zbindowanych) tylko musze ja dostać do łapki.Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 | Canon: 24-70 | 28 | 50 | 85 | 75-300 | 420EX |
zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg
www.nagor.prv.pl - FOTOblog.Komentarz
-
Na targach w Łodzi gość z Canona powiedział że wszystkie instrukcje są dostępne po Polsku na stronie Canona europejskiej.Informacji nie sprawdziłem bo dopiero wróciłem.pozdroKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz