350D Firmware update link
Zwiń
X
-
350D Firmware update link
Lutek
EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150Tagi: Brak -
Wlasnie sie kurnia zaczynalem zastanawiac czy cos jest nie tak z moim body, czy Canon zapomnial wstawic funkcji informujacej body ze robi zdjecie z lampa. A co do automatycznego wylaczania, to przy tak szybkim stracie ustawienie auto-off na 2 minuty w zupelnosci wystarcza, ale dobrze ze poprawili :-)Fixes the phenomenon of auto power off function failure when auto power off is set more than 2 minutes.
Fixes the phenomenon of incorrect white balance when using an external flash.Ostatnio edytowany przez gonzo44; 1042. -
Ciekaw jestem czy to oficjalny soft canona?Zamieszczone przez gonzo44Wlasnie sie kurnia zaczynalem zastanawiac czy cos jest nie tak z moim body, czy Canon zapomnial wstawic funkcji informujacej body ze robi zdjecie z lampa. A co do automatycznego wylaczania, to przy tak szybkim stracie ustawienie auto-off na 2 minuty w zupelnosci wystarcza, ale dobrze ze poprawili :-)Lutek
EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150Komentarz
-
Skoro jest na stronie canon.co.jp to nad czym sie zastanawiasz?Zamieszczone przez LutekCiekaw jestem czy to oficjalny soft canona?Komentarz
-
"Fixes the phenomenon of extreme underexposure when using some lenses"
Ciekawe jakie to szkła
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...Komentarz
-
Komentarz
-
A jak zrobic beckup obecnego oprogramowania 1.0.1 (chyba)... gdyby coś się działo???
PiotrLutek
EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150Komentarz
-
Sciagnij 1.0.1 z europejskiej strony Canona, poki nie wrzucili tam jeszcze 1.0.2 i bedziesz mial backup
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...Komentarz
-
W instrukcji jest ramka i pisza coś zeby wyjąć obiektyw... przyznam sie szczerze ze nie rozumiem tego bo ani wczesniej ani pozniej to sie nie pojawia???
O co im chodzi z tym zdejmowaniem obiektywu?
PozdrOstatnio edytowany przez Lutek; 1892.Lutek
-
Nie mogę znaleźć :-(Zamieszczone przez skrzatSciagnij 1.0.1 z europejskiej strony Canona, poki nie wrzucili tam jeszcze 1.0.2 i bedziesz mial backup
Lutek
-
Canon EuropaZamieszczone przez LutekNie mogę znaleźć :-(
Firmware update - niestety link jest już do nowego firmware.350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4
Komentarz
-
Jak widać wszystkie drogi prowadza do 1.0.2 :-)
A co z tym wyjmowaniem obiektywu, trzeba wyjąć przed wgrywaniem firmware???
PiotrLutek
-
mam 350 ze starym firmware, wszysko działa ok , w tym dwa obiektywy , lampa i wyłącza się we wszystkich czasach bez zarzutu, czy warto wklepać nowy firmaware?Komentarz
-
no chyba sam sobie powinienes odpowiedziec. Jezeli to co zostalo poprawione jest Ci potrzebne to instaluj. Jak nie to nie.Komentarz
-
czy zeby zmienić firmware trzeba mieć czytnik kart czy można oprogramowanie jakoś nagrac na karte włożoną do aparatu?Komentarz
Komentarz