[Góraszka]Piknik samolotowy 4 i 5 czerwca

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tomasz Golinski
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 8623

[Góraszka]Piknik samolotowy 4 i 5 czerwca

Zbliża się piknik: http://www.piknik-goraszka.pl/piknik.php

Parę osób już zadeklarowało się wcześniej, że jadą, tak więc Canon-Board będzie dobrze reprezentowane.

Więc parę kwestii organizacyjnych:
    1. kto się kiedy wybiera? na oba dni, na jeden? Ja pewnie tylko na jeden, bo chyba, że wymyślę jakiś nocleg w Wawie, ale nie wiem czy warto właściwie. Program zbliżony w oba dni.
    2. Parkingi. Może ktoś już tam był i wie, czy jest kłopot z parkowaniem itp.?
    3. Jeśli ktoś z Białego się wybiera, to może będę miał jedno miejsce.
    4. Skąd by tu 100-400 wziąć
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

• p13ka
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 1013

1. Wybieram się na 1 dzień, nie wiem jeszcze tylko czy to będzie sobota czy niedziela.
    2. Nie byłem tam jeszcze i nie mam zielonego pojęcia parkingach.
    4.

Komentarz

• Jac
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 4813

Ja raz bylem ale mialem zaproszenie do VIP'ow :-) wiec problemu z parkingiem nie bylo jak rowniez z miejscem siedzacym w pierwszym rzędzie i browarami :-) pozniej nawet ten od chorej goleni przyjechal i usiadl pare metrow za nami (bylo nas wiecej)... generalnie sa problemy z parkingiem a z foceniem raczej nie mozna by pogadac moze z sekcja spadochronoiwa Aeroklubu Warszawskiego albo z kims kto tam bedzie 'wystepowal' i jako jego zaplecze sie wkrecic na pokaz w zamian oczywiscie dzielac sie z nim materialem zdjeciowym :-)... jak chcecie moge sie troche dowiedziec w Aeoroklubie bo mam dojscie do szefa sekcj spadochronowej
      Instagram

Komentarz

• p13ka
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 1013

Zamieszczone przez Jac
        jak chcecie moge sie troche dowiedziec w Aeoroklubie bo mam dojscie do szefa sekcj spadochronowej
        Jac, z nieba spadasz :-D
        Gdybyś mógł się dowiedzieć byłoby super.

Komentarz

• Jac
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 4813

No to sie wybiore do nich jutro o ile w chrcynnie na lotnisku nie siedza teraz (bo tam sekcja skacze) kolo Nasielska... zobaczymy...
          Instagram

Komentarz

• kavoo
            Zablokowany
            • 2004
            • 1173

Ja sie bede chcial wybrac (jesli mnie sprawy sluzbowe postawia na kotwicy w miescie) - nie focilem jeszcze samolotow, wiec bedzie okazja do sprawdzenia czy mi sie to spodoba czy nie ;-) A przy okazji sprobuje sie nauczyc (z naciskiem na 'sprobuje' ) panoramowania.

Ale jeszcze nie wiem ktorego dnia, przydalby sie program imprezy No i - znajac relacje brata z poprzednich festynow - na pewno bede sie wybieral komunikacja (bedzie specjalna linia z Centrum do Goraszki)... odpada problem znalezienia miejsca parkingowego.

------------
            EDIT: nie zauwazyloem linka, juz czytam program

Komentarz

• Tomasz Golinski
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 8623

A co z tymi parkingami? Calkiem klops? Mi z Białego jechać pociągiem trochę sie nie chce... Potem przez całą Warszawę...
              30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Ja sie wybieram raczej w sobote z rana, komunikaja miejska (moze sie zgadamy na grupowy wyjazd? ).
                Focic zamierzam jednak 70-200 z TC 1.4x .

Komentarz

• kavoo
                  Zablokowany
                  • 2004
                  • 1173

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
                  A co z tymi parkingami? Calkiem klops? Mi z Białego jechać pociągiem trochę sie nie chce... Potem przez całą Warszawę...
                  Mozesz zostawic samochod w Warszawie i na lotnisko dojechac komunikacja - "dedykowany" autobus nr 200 z samego Centrum.

Komentarz

• dzi
                    Bywalec
                    • 2004
                    • 240

też będe i raczej samochód gdzieś tam w diabły uda sie zostawić
                    Jac - załatw nam VIP access

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Zamieszczone przez dzi
                      też będe i raczej samochód gdzieś tam w diabły uda sie zostawić
                      Jac - załatw nam VIP access
                      A masz miejsce w samochodzie? 8)

Komentarz

• dzi
                        Bywalec
                        • 2004
                        • 240

Zamieszczone przez Vitez
                        A masz miejsce w samochodzie? 8)
                        mysle ze tak, jednak rozważę jeszcze opcje wypadu autem, bo jak mnie skasują za parking (o ile uda sie mi tam zaparkować) chore pieniądze to przemęcze się tą linią 200

Komentarz

• Tomasz Golinski
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 8623

Ja jednak zrezygnuje z podróży przez centrum. To by trwało dłużej niż dojazd z Białego do rogatek Warszawy... A że do Góraszki można objechać więc... Skasują to skasują, za parking w Warszawie też pewnie przyszłoby zapłacić...

Komentarz

• p13ka
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 1013

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
                            Skasują to skasują, za parking w Warszawie też pewnie przyszłoby zapłacić...
                            W weekendy i święta parkowanie za darmo (mam na myśli parkometry a nie parkingi strzeżone). Swoją drogą na stronie piszą, że w Góraszce zapewnione będą parkingi na 4 tys. samochodów więc chyba z miejscem nie powinno być problemu.

Komentarz

• Vitez
                              zło konieczne
                              • 2004
                              • 19804

Zamieszczone przez p13ka
                              Swoją drogą na stronie piszą, że w Góraszce zapewnione będą parkingi na 4 tys. samochodów więc chyba z miejscem nie powinno być problemu.

Marzyciel

Komentarz

Pracuję...