Kurs photoshopa-gdzie w Warszawie

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wojtek_j
    Początki nałogu
    • 2006
    • 352

Gdzie mozna zapisać się na kurs photoshopa?Chodzi mi o Warszawę i kurs dla początkujących.czy możecie coś polecic?Acha i dodaję że chodzi mi tylko o naukę na skalę własną nie do pracy więc nie potrzebuję jakiegoś kursu bardzo zaawansowanego.
    Ostatnio edytowany przez wojtek_j; 4771.
    7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam
  • wojkij
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1915

Nie lepiej dobra ksiazke?

Na poczatek:
    http://helion.pl/ksiazki/obrcy3.htm to mam i polecam, dla fotografa bdb.
    http://helion.pl/ksiazki/pcs2bi.htm to bardziej ogolnie.

Bardziej zaawansowane:
    Książka Photoshop. Restauracja i retusz. Wydanie III przedstawia techniki retuszerskie, które pomogą Ci uratować nawet najbardziej zniszczone fotografie.

Książka przedstawia wszystkie sekrety obróbki cyfrowych fotografii z wykorzystaniem trybu LAB.
    www.kwapisz.org

Komentarz

• wojtek_j
      Początki nałogu
      • 2006
      • 352

Zamieszczone przez wojkij
      Nie lepiej dobra ksiazke?

Na poczatek:
      http://helion.pl/ksiazki/obrcy3.htm to mam i polecam, dla fotografa bdb.
      http://helion.pl/ksiazki/pcs2bi.htm to bardziej ogolnie.

Bardziej zaawansowane:
      Książka Photoshop. Restauracja i retusz. Wydanie III przedstawia techniki retuszerskie, które pomogą Ci uratować nawet najbardziej zniszczone fotografie.

http://helion.pl/ksiazki/pholab.htm
      książki już mam ale wolał bym jakiś kurs.może ktoś może coś polecic?
      7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Komentarz

• Max_im
        Uzależniony
        • 2006
        • 668

http://cyfrografia.pl/
        może tu jeszcze nie byłeś?
        ".......abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa." A Mroczek

Komentarz

• ryszard_ochódzki
          Początki nałogu
          • 2007
          • 255

Spróbuj tu:

Jeśli przynajmniej część zajęć prowadzi Pan Włodek Krzemiński to i na porządne podstawy się załapiesz.
          Mordo Ty moja !

Komentarz

• wojtek_j
            Początki nałogu
            • 2006
            • 352

Zamieszczone przez Max_im
            http://cyfrografia.pl/
            może tu jeszcze nie byłeś?
            Byłem, ja poprostu najlepiej się ucze jak ktoś mi pokaże.Pewne podstawy już mam ale szukam udoskonaleń i możliwości spędzenia wolnego czasu przy czymś co mnie pasjonuje
            !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
            Zamieszczone przez ryszard_ochódzki
            Spróbuj tu:

Jeśli przynajmniej część zajęć prowadzi Pan Włodek Krzemiński to i na porządne podstawy się załapiesz.
            O właśnie o coś takiego mi chodzi dzięki wielkie.Jutro tam zadzwonie i wypytam.
            Ostatnio edytowany przez wojtek_j; 4771. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• wojtek_j
              Początki nałogu
              • 2006
              • 352

Czy może mi ktoś polecić jakiś kurs Photoshopa w Warszawie?Najlepiej od podstaw.

Komentarz

• ryszard_ochódzki
                Początki nałogu
                • 2007
                • 255

Poszukaj w EAF.
                Mordo Ty moja !

Komentarz

• malinowy
                  Dopiero zaczyna
                  • 2008
                  • 48

Akademia Fotografii Warszawa, apropo tego kursu photoshopa www.akademiafotografii.pl
                  Trochę późno, ale lepsze to niż wcale.
                  Powoli się wyprzedaję...aktualnie tylko 5d MKII | 24-105 f4,0 |

Komentarz

• bercow
                    Bywalec
                    • 2007
                    • 226

Photoshop Topsecret [ENG] [5DVD] [.iso]

Kurs produkcji Top Secret uczący krok po kroku tworzwenia grafiki i efentów specjalnych w Adobe Photoshop. Cały kurs składa się z 4 płyt DVD (+ bonus DVD) z łącznie 16-giga filmów instruktażowych i plików projektów. Wersja pudełkowa zawiera kolorową książkę przedstawiającą końcowy efekt każdego kursu. Oglądając możesz uczyć się profesjonalnej obsługi Photoshop'a bez wydawania pieniędzy na kosztowne kursy.

Strona domowa projektu

Trailer

Torrent, abys zobaczyl co to :P

I Nic wiecej nie potrzeba ja osobiscie nie przerobilem calego, ale to z lenistwa, a warto, naprawde warto.

Jedna z moich prac na podstawie tego kursu, moge zapodac psd.
                    klik
                    Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSM
                    dzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
                    nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D

Komentarz

• hyzop
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 413

Zamieszczone przez bercow
                      Strona domowa projektu

Trailer

Torrent, abys zobaczyl co to :P

I Nic wiecej nie potrzeba ja osobiscie nie przerobilem calego, ale to z lenistwa, a warto, naprawde warto.

Jedna z moich prac na podstawie tego kursu, moge zapodac psd.
                      klik
                      Wygląda zachecająco, przysyłali ci z tego sklepu czy u nas gdzieś kupiłeś?

Komentarz

• lucas33
                        • 2016
                        • 1

Odp: Photoshop Topsecret [ENG] [5DVD] [.iso]

Fachowe szkolenia z szeroko pojętej grafiki i projektowania przeprowadza biuro Belcdesign -belcdesign.com. To co u nich fajne to fakt, że zajęcia są prowadzone przez praktyków, ludzi czynnych w branży, którzy na co dzień projektują i pracują na konkretnych aplikacjach. Ja mam u nich zaliczony kurs podstawowy i zaawansowany z Photoshopa i muszę przyznać, że się rzeczywiście sporo nauczyłem. Łącznie to wyszło ponad 50 godzin szkolenia.

Komentarz

Pracuję...