Znalazłem na allegro coś takiego: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=344137154
co o tym sądzicie, wcześniej używałem folii ale to wydaje sie solidniejsze, może ktoś już tego używa?
Znalazłem na allegro coś takiego: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=344137154
co o tym sądzicie, wcześniej używałem folii ale to wydaje sie solidniejsze, może ktoś już tego używa?
60d + grip, 85mm 1,8, C 17-55/2,8 IS, 70-200 f4, 580 EX II Stofen
Ja uzywam. Kupilem, bo jeszcze w 30D zdarzalo mi sie porysowac LCD o pasek od spodni (przez co sprzedajac body musialem cene obnizyc w stosunku do sredniej ceny). 40D z 3-calowym odkurzaczem porysowalbym na pewno :-)
Wrazenia: zaklada sie to bezproblemowo, trzyma bardzo dobrze, obraz nie stal sie ani lepszy, ani gorszy, oslonka jest tak cienka, ze wydaje sie integralna czescia aparatu,a ja mam wreszcie spokoj ducha...
5D 17-40/4 24/2.8 50/1.4 50/2.5 macro 135/2L 420EX S95
moj kolega mnie na to namawia - on juz ma i jest zadowolony i poleca. ja jeszcze nie mam, ale chce kupic.
Hoya produkuje cos takiego tyle ze w komplecie masz szybke na oba wyswietlacze a koszt nie wiele wiekszy ... poszukaj ja optyczne.pl gdzies byl o tym artykul![]()
Hama nie Hoya. Wyglada ok.
jarek
Korzystam z takiej osolony. Wczesniej uzywalem folii Brando (takiej do PDA) - zdecydowanie polecam szybke. Obraz jest wyrazny, szybka sie nie rysuje - jest wykonana bardzo dobrze - potwierdzam, ze wyglada jak integralna czesc aparartu. Trzyma sie na tasmie dwustronnej na jej brzegach. Nie tworza sie bable, nie zbiera sie kurz - jednym slowem dobrze wydane 50zl![]()
również polecam,
i czyści się lepiej niż LCD
Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub
Dzieki panowie w takim razie napewno ja kupie, bo jakas oslonke musze miec, a zfoliowych bylem srdnio zadowolony
60d + grip, 85mm 1,8, C 17-55/2,8 IS, 70-200 f4, 580 EX II Stofen
sorki za lekkie odgrzewanie kotleta,
widział ktoś z was może na allegro albo gdziekolwiek indziej zestaw 2 szklanych osłonek LCD?
chodzi mi tutaj o wyswietlacz głowny jak i pomocniczy.
Mialem taki zestaw i był rewelacyjny, teraz szukam dla 40d i na allegro widac tylko takie szybki dla głownego wyswietlacza, a co pomocniczy od macochy czy jak?