Powoli nadchodzi koniec mojego pobytu w Afganistanie. Niewątpliwie jest tu wiele tematów do fotografowania. Poniżej zamieszczam kilka, moim zdaniem najciekawszych zdjęć jakie zrobiłem. Jeżeli kogoś zainteresują zapraszam na stronę, gdzie jest ich więcej.
[LemonR] Afganistan-ludzie
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Tak teraz patrzę, że chyba wrzuciłem zdjęcia do nie najlepszej kategorii. Myślę, że kategoria człowiek/portret byłaby lepsza.Komentarz
-
Komentarz
-
-
świetne zdjęcia! zwłaszcza 1,2,3,5
"...instynkt podpowiada mi, abym nie fascynował się samą techniką i nie pożądał kolejnych nowości, abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa. W przeciwnym razie dołączę do grona frustratów i stracę to, co najcenniejsze: przyjemność fotografowania, radość, którą daje tworzenie obrazów." - Andrzej A. MroczekKomentarz
-
Interesujące. Dobre foty. Te spojżenia. "Sklep" mięsny jak u nas parędziesiąt lat temu
. Nie ma się co śmać. Sytuacja Afganów b. trudna.
Dziękuję i pozdrawiam.Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8Komentarz
-
-
zdjęcia super, sklep mięsny też robi wrażenie, jak na nie patrzę to myślę sobie ,,kurcze żyję w pięknym kraju'' , jedynie co bym chciała to być tam przez chwilę może pofocić i szybko wracać
pozdrawiamDobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 , Canon 35 1.4 , canon 17-40/4, canon fish eye, 24-105/4, Bilora 1122 i inne drobiazgiKomentarz
-
-
Komentarz
-
-
Szczerze przyznam, że temat jak dla mnie nieciekawy...tak myślałam. Otworzyłam tęgalerię tylko dla zobaczenia czegoś nowego i wydłubania jakichś informacji dla siebie...ALE....zmieniłam zdanie
Jestem pod wrażeniem!
3 świetna!
2 wykadrowałabym z tego dwa oddzielne zdjęcia. Dziewczynka po lewo...rewelacyjy portret...dwie dziewczynki z prawej. Gdy są w razem to jakos mi się gryzie ta radość środkowej dziewczynki z lękiem i skryciem dziewczynki po lewej.Tzn. tak teoria mówi
o praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj sięKomentarz
-
Znakomite zdjecia, dużo lepsze o od wielu jakie widziałem. Jest w nich specyficzna atmosfera, a udało ci sie ja stworzyć nie przez sfotografowanie kogos zabitego, sytuacji tuż po wybuchu itp. - takich zdjęć jest pełno.Powoli nadchodzi koniec mojego pobytu w Afganistanie. Niewątpliwie jest tu wiele tematów do fotografowania. Poniżej zamieszczam kilka, moim zdaniem najciekawszych zdjęć jakie zrobiłem. Jeżeli kogoś zainteresują zapraszam na stronę, gdzie jest ich więcej.
U ciebie wojny prawie nie ma, a jednak jest wszechobecna.
Gratulacje, swnw.Komentarz
lub poprzez PW wysłane do wybranego moderatora) posty odbiegające od tematu oraz niezgodne z 
Komentarz