40d manual w języku japońskim

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • askrzyszewski

40d manual w języku japońskim

witam, mam pytanie. kupiłem 40d w usa, koleś poinformował mnie po zakupie, że język "on manual" jest ustawiony na japoński i generalnie nie ma opcjii żeby to zmienić. mam w takim razie do was pytanie, czy ktoś z was wie co powininiem zrobić aby mieć tam wszystko po EN?
  • gwozdzt
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 5780

Zamieszczone przez askrzyszewski
    kupiłem 40d w usa, koleś poinformował mnie po zakupie, że język "on manual" jest ustawiony na japoński i generalnie nie ma opcjii żeby to zmienić. mam w takim razie do was pytanie, czy ktoś z was wie co powininiem zrobić aby mieć tam wszystko po EN?
    spróbuj zmienić w menu:
    - środkowa żółta zakładka, trzecia pozycja od góry (będziesz pewnie widział w tym miejscu hieroglify, ale gdy klikniesz 'SET" to powinien pojawić się wybór jezyków):

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: zag1.jpg
Wyświetleń: 1
Rozmiar: 368,7 KB
ID: 2117262

jesli nie pomoże, to chyba trzeba będzie zmienić oprogramowanie:
    Pozdrowienia, Tomek

Komentarz

• delaa
      Bywalec
      • 2007
      • 168

Zamieszczone przez askrzyszewski
      witam, mam pytanie. kupiłem 40d w usa, koleś poinformował mnie po zakupie, że język "on manual" jest ustawiony na japoński i generalnie nie ma opcjii żeby to zmienić. mam w takim razie do was pytanie, czy ktoś z was wie co powininiem zrobić aby mieć tam wszystko po EN?
      Moje szklane oko podpowiada że chodzi o instrukcję obsługi
      "on manual" - to sugeruje - możesz wkleic co Ci sprzedawiec ów napisał ???
      Pozdro.
      KIEV 60 NIKON N80 CANON 40D i szkieł kilka dobrych do zdjęć wilka...
      No Art Just FUN ! http://www.delaa.pl

Komentarz

• askrzyszewski

dzięki za podpowiedzi, mam nadzieję, że to tylko chodzi o instrukcję obsł.

Komentarz

• askrzyszewski

faktycznie chodziło tylko o zminanę języka w ustawieniach a japońce chiały za to skasować 150$ DD dzięki za podpowiedź, w tych krzaczkach bez tego bym nie ruszył

Komentarz

• arturs
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 4196

To sciągnij sobie firmware ze strony canona - powinno gdzieś tam być - będziesz miał nawet polski..
            5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• laur
              Bywalec
              • 2006
              • 144

Kiedyś to był standardowy żarcik, wczesne nokie miały wszelakie języki łącznie z arabskimi szlaczkami i fajną zabawa było przestawienie właścicielowi menu na arabski, wszystko w szlaczkach, nawet napis wyboru języka polskiego czy angielskiego... stare dobre czasy kiedy telefonia komórkowa dopiero rozgaszczała sie w naszym kraju...
              Kilka moich zdjęć: http://www.fotoik.pl/index.php?akcja=autor&rid=2951
              Moja galeria: http://laur.ovh.org/

Komentarz

Pracuję...