[WARSZTATY W STUDIO WARSZAWA - 2008] - portret,akt

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sergiusz
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2708

[WARSZTATY W STUDIO WARSZAWA - 2008] - portret,akt

Wyizolowane z ogólnego wątku WARSZTATY FORUMOWE - pod rozwagę by skupić się na konkretach.

Jestem wydawcą czasopisma Twoje Studio i Lustrzanka www.tmf.waw.pl jak również redaktorem naczelnym obu czasopism. Współorganizowałem lub organizowałem warsztaty fotograficzne od końca lat dziewięćdziesiątych. Mogę się podjąć zorganizowania warsztatów fotografii studyjnej dla Was.
    Proponuję temat portret w domowym studio a więcej informacji znajdziecie na naszej stronie internetowej.
    Aby nieco zejść z kosztów warsztaty byłyby nieco krótsze i odbywałyby się w tygodniu od 17 do 22.
    Grupy nie przekraczałyby 5 uczestników.
    Koszt spotkania- warsztatów wynosi 80 zł w przypadku portretu.
    W temacie akt cena wzrośnie do 120zł
    z powodu dodatkowych kosztów modelki i nieodzownego make up. Wszystkim uczestnikom ( ewentualnych) warsztatów zapewnię druk najlepszych wykonanych zdjęć w czasopiśmie Twoje Studio. Jeśli jesteście zainteresowani podaję termin pierwszego spotkania to 12 02 2008 Jeśli ktoś jest chętny niech w poście poda Nazwę użytkownika i kolejne osoby niech w kolejnych postach po prostu dopiszą się do listy. Jeśli grupa osiągnie 5 osób podam następny termin. Osobom nie chcącym otwarcie zapisywać się na warsztaty proponuję, aby zgłosiły swój akces na moją pocztę redakcyjną [email protected] , Jeśli macie jakieś pytania bardzo chętnie odpowiem na wszystkie na forum. Jak zbierze się pierwsza grupa to przygotuję agendę warsztatów i wyślę każdemu z uczestników na PW. Warsztaty odbywają się w siedzibie redakcji w Warszawie przy ulicy 11-go Listopada 10. Nie pozostaje powiedzieć nic więcej jak Zapraszam.

EDIT TERMINÓW

Najbliższy wolny termin :

Akt w studio ( warsztaty- sesja fotograficzna ) piątek 30 styczeń 2009
    godz 17
    koszt 150 zł maksymalna liczba uczestników 10 osób.
    Posiadacze tej legitymacji : http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=996 otrzymują 13% zniżki

Proszę się dopisywać na końcu wątku.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
  • Melonpl
    Coś już napisał
    • 2006
    • 69

i mnie prosze wziasc pod uwage...3M to troche za daleko ..ale Krakow, Warszawka to jaknajbardziej. Mam do dyzpozycji samochod i 3-4 wolne miejsca. Potrafie zrobic herbate, nalesniki.... i przywiezc skrzynke piwa
    pozdrawiam
    melON

www.melon.com.pl

Komentarz

• brylas
      Bywalec
      • 2006
      • 127

Zamieszczone przez Sergiusz
      Aby nieco zejść z kosztów warsztaty byłyby nieco krótsze i odbywałyby się w tygodniu od 17 do 22. Grupy nie przekraczałyby 5 Warsztaty odbywają się w siedzibie redakcji w Warszawie przy ulicy 11-go Listopada 10. Nie pozostaje powiedzieć nic więcej jak Zapraszam.

to oferta tylko dla tych z W-wy i okolic.

Komentarz

• Sergiusz
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 2708

W sobotę w sumie też mogę zrobić ale dla większej grupy i nieco większy będzie koszt. Ale nie ma problemu. To zależy od zainteresowania i wszystko można dogadać.

Komentarz

• Marcin K
          Bywalec
          • 2005
          • 142

Zamieszczone przez Sergiusz
          Jestem wydawcą czasopisma Twoje Studio i ...
          Koszt spotkania- warsztatów wynosi 80 zł w przypadku portretu. W temacie akt cena wzrośnie do 120zł z powodu dodatkowych kosztów modelki i nieodzownego make up...
          Jeśli jesteście zainteresowani podaję termin pierwszego spotkania to 12 02 2008 ...
          Warsztaty odbywają się w siedzibie redakcji w Warszawie przy ulicy 11-go Listopada 10.
          Ja zasadniczo bylbym wstepnie zainteresowany, ale potrzebuje dodatkowych informacji (pewnie nie tylko ja).

W jakich godzinach trwa warsztat ?
          Termin 12.02 dotyczy portretu, czy aktu ?
          Myśle tez, że dobrze by bylo jakbys przedstawil agende w zarysie.
          Marcin Kasiński
          http://itzone.pl

Komentarz

• Max_im
            Uzależniony
            • 2006
            • 668

Sergiusz- też jestem zainteresowany
            może jakieś szczegóły jak się wpisać
            ".......abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa." A Mroczek

Komentarz

• Sergiusz
              Pełne uzależnienie
              • 2008
              • 2708

Zamieszczone przez Max_im
              To umówmy się, że jesteś wpisany inni chętni niech wpiszą się poniżej.
              !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
              Godziny to 17-22 temat portret- praca z modelką ( aby nie było wątpliwości co do osoby fotografowanej)
              Ostatnio edytowany przez Sergiusz; 14465. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Zamieszczone przez Marcin K
                W jakich godzinach trwa warsztat ?
                Jest w poście Sergiusza 17-22 .

Termin 12.02 dotyczy portretu, czy aktu ?
                Proponowałbym nie tak hopsiup a małymi kroczkami. 80zł za 5 godzin używania studio z nauką to naprawdę mało .
                Śmiało można potem zrobić sesje powtórkową by utrwalić wiedzę, a potem próbować aktów. Przecież to nie musi a nawet nie powinna byc jednorazowa akcja.

Myśle tez, że dobrze by bylo jakbys przedstawil agende w zarysie.
                Agenda do dogadania, dlatego na PW do chętnych wysyłana, ale zarys kilku punktów rzeczywiście można napisać dla tych co koniecznie wymagają odgórnie konkretów.

Też podane w poście Sergiusza

"Jeśli ktoś jest chętny niech w poście poda Nazwę użytkownika i kolejne osoby niech w kolejnych postach po prostu dopiszą się do listy. Jeśli grupa osiągnie 5 osób podam następny termin. Osobom nie chcącym otwarcie zapisywać się na warsztaty proponuję, aby zgłosiły swój akces na moją pocztę redakcyjną [email protected]"

Komentarz

• Marcin K
                  Bywalec
                  • 2005
                  • 142

Potwierdzam, ze jestem zainteresowany.
                  Marcin Kasiński

Komentarz

• Sergiusz
                    Pełne uzależnienie
                    • 2008
                    • 2708

Marcin K- to może dopisz się do postu gdzie cytuję Max_ima i tak powstanie lista chętnych. Inaczej się pogubimy.

Komentarz

• Marcin K
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 142

Sergiusz - Warsztaty Studio Portret 12.02.2008 g. 17-22

Chetni prosze o dopisywanie do ponizszej listy:

1. Max_im
                      2. Marcin K
                      Marcin Kasiński

Komentarz

• Max_im
                        Uzależniony
                        • 2006
                        • 668

Zamieszczone przez Vitez
                        Śmiało można potem zrobić sesje powtórkową by utrwalić wiedzę, a potem próbować aktów. Przecież to nie musi a nawet nie powinna byc jednorazowa akcja.
                        świetny pomysł jestem za
                        ".......abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa." A Mroczek

Komentarz

• Max_im
                          Uzależniony
                          • 2006
                          • 668

coś mało chętnych przybywa
                          Może przyspieszyć termin żeby wypadło przed feriami

Komentarz

• Vitez
                            zło konieczne
                            • 2004
                            • 19804

coś mało chętnych przybywa
                            Może przyspieszyć termin żeby wypadło przed feriami
                            Mam wrażenie że nie wszystkim w tygodniu pasuje... praca, szkoła, rodzina itp. Może łatwiej by było w weekend jednak?
                            Kto chętny na weekend niech też się wpisuje tylko poda że weekend.
                            A termin dobrze że odległy - nie tak na szybko a te 5 osób musi się zebrać...

Komentarz

• Sergiusz
                              Pełne uzależnienie
                              • 2008
                              • 2708

Na 12 02 jest komplet czyli 5 osób dwie z listy a trzy potwierdziły udział mejlem. Czyli nie pozostaje nic innego jak podać termin kolejnego spotkania- niech będzie sobota 16 02. Z tym, ze w sobotę grupa może być trochę większa. godziny spotkania to 15-20 a reszta bez zmian

Komentarz

Pracuję...