![]() |
|
|
#1 |
|
Coś już napisał
Miasto: Jelenia Góra
|
Witam.
wkoncu dorobilem sie kilku dodatkow do 350D i w mojej torbie juz sie nie mieszcze wiec dojrzalem do decyzji zakupu plecaka i teraz co wybrac?? chodzi mi o to by jeszcze laptop sie zmiescil. i mam dwie propozycje: http://www.allegro.pl/item269093443_...r_prezent.html lub http://www.allegro.pl/item271095689_...graficzny.html czy ktos uzytkowal ktorys z tych modeli? czy faktycznie oplaca sie doplacic ponad 100 pln do lowerpro ?? Bo w kolejnych planach jest zakup gripa, wiec kase trzeba zbierac, ale widzac po komentarzach chyba oryginal a nie zamiennik. z gory dziekuje za podpowiedzi.
5D mkII | EOS 40D + GRIP| Canon 70-200/4 L| Canon 17-40/4 L Canon 85 mm1.8 II |Sigma 10-20 EX DC HSM| SIGMA 24-70 2.8 EX IF DG HSM |Speedlite 580EX II |kilka filtrów GALERIA CB [portrety] GALERIA CB [reporterka] |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Miasto: Nowy Sącz
|
zdecydowanie wolałbym dopłacić do LowePro... masz dożywotnią gwarancję, nieprzemakalny pokrowiec i pewność jakości...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forumowy mądrala
|
Awaria plecaka czyli np.suwak który sie rozleci lub nie da otworzyc.Zalanie woda sprzetu itd.Lepiej nawet nie myslec jakie konsekwencje moze miec "oszczednosc" stu zlotych przy zakupie plecaka.Pozdrawiam
|
|
|
#4 |
|
Uzależniony
Miasto: Zielona Góra
|
lub torby
Jeżeli w grę wchodzi różnica "tylko" 100 to nie ma sie co zastanawiać i brać lowepro.
|
|
|
#5 |
|
Początki nałogu
Miasto: Nowy Sacz
|
Wyleczyłem sie z podróbek.
Rok temu kupiłem plecak EVG Z wyglądu identyczny jak lowepro mini trekker AW. Wpierw puściły szwy następni porozdzierał sie materiał po pół roku kupiłem używany oryginał Lowepro i mimo że nosze cięższy sprzęt nic sie nie dziej. Teraz będę kupował torbę i na pewno będzie to Lowepro abo inna sprawdzona firma.
|
|
|
#6 |
|
Coś już napisał
Miasto: Jelenia Góra
|
no to wlansie odebralem smierdzacego nowoscia lowerpro
pierwsze wrazenia to super jakosc i przemyslane rozlozenie kieszeni ogolnie super tylko jeden maly problem otoz moj laptop jedynie na sile miesci sie w komorze na niego przeznaczonej nie jest to jakis super wielgus ale zwykly Hp brakuje okolo 0,5 cm zeby bez problemu kieszen sie domykala .... ale narazie od biedy moze byc
5D mkII | EOS 40D + GRIP| Canon 70-200/4 L| Canon 17-40/4 L Canon 85 mm1.8 II |Sigma 10-20 EX DC HSM| SIGMA 24-70 2.8 EX IF DG HSM |Speedlite 580EX II |kilka filtrów GALERIA CB [portrety] GALERIA CB [reporterka] |
|
|
|
|
|
|
|