Instrukcja do canona 350D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • YaHoo
    Dopiero zaczyna
    • 2005
    • 48

Instrukcja do canona 350D

Witam!
    Niewiecie,gdzie można znaleźć instrukcję obsługi do Canona 350D w j. polskim??

Pozdrawiam
    30D+BG-E2 | 24-105 IS L | 580 EX
    400D+BG-E3 | Tamron 17-50 2.8
  • AGO
    Początki nałogu
    • 2005
    • 351

Ja mam tylko do 300-tki...

jesli ktos ma do 350-ki to tez prosze o info gdzie mozna znalezc na e-mail: [email protected]

Komentarz

• marekbp
      Dopiero zaczyna
      • 2005
      • 49

Też bym sie przyłączył do prosby. Moze ktos wie gdzie można ja znleźć?
      marekbp
      350D

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

W jez angielskim jest na stronie Canona... da sie zrozumiec, nawet ze slownikiem w reku 8)

Komentarz

• tpop
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 1465

Zamieszczone przez Vitez
          W jez angielskim jest na stronie Canona...
          a jak nie to sciagnij sobie polskie wersje do 10D i 300D. Zapewne odpowiedza Ci na 90% pytań.
          photography is like feeding heroin, its highly addictive

Komentarz

• AGO
            Początki nałogu
            • 2005
            • 351

Mam do 300-ki ...
            Vitez: angielski znam na tyle ze czytam bez bez slownika :P

ale po polsku to zawsze inaczej takie zboczenie ...

Komentarz

• Gregg
              Bywalec
              • 2005
              • 222

No i co ma ktoś może tą instrukcję po polsku.???
              Chcę kupić aparat ale się jeszcze waham. 350d vs d70. Do d70 mam a do 350ki nie. więc jakby mógł mi ktoś udostepnic do poczytania to miałbym może łatwiejszy wybór...

Komentarz

• pablito

a może instrukcja do oprogramowania?

Witajcie :-),
                to mój pierwszy post na forum w kilknaście minut po zarejestrowaniu. Ja też od 2 dni jestem szczęśliwym posiadaczem Canona 350D w wersji "kit from Germany" i jak narazie w swoich poszukiwaniach dotarłem do polskiej wersji instrukcji obsługi do aparatu. Link jest tu: http://efes.ifpk.pk.edu.pl/~rysiaczek/rebelxtpl.rar. Niestey nigdzie nie mogę znaleźć polskiej instrukcji do dołączonego oprogramowania.
                HELP, może ktoś z Was ma coś takiego, apeluję zwłaszcza do tych, którzy stali się posiadaczami aparatu w kraju ojczystym - może moglibyście udostępnić jakieś skany. Lub korzystając z wysokiej jakości sprzętu - udostępnić pare fotek w trybie makro tychże instrukcji. Pozostaję w oczekiwaniu na pozytywny odzew.

Komentarz

• jarecki
                  Dopiero zaczyna
                  • 2005
                  • 21

Witam.
                  Można ją ściągnąć ze strony http://lech.biezanow.net/instrukcje/.
                  Jarecki

Komentarz

• pablito

Zamieszczone przez jarecki
                    Witam.
                    Można ją ściągnąć ze strony http://lech.biezanow.net/instrukcje/.
                    Niestety wciąż jest to "tylko" link do instrukcji do apartu, do której inny link zamieściłem w swoim wcześniejszym poście.
                    Prośba o instrukcję do oprogramowania dołączonego do aparatu jest nadal aktualna.
                    HELP ;-)

Komentarz

• gonzo44
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 1304

hmmm, kupowalem aparat w "normalnym" sklepie i polska instrukcja to byla tylko do aparatu, w formie czarnobialej ksiazki. W pudelku bylo jeszcze multum szpargalow w najrozniejszych jezykach swiata ale ani slowa po polsku :-(
                      Nie bardzo tez rozumiem do ktorego oprogramowania potrzebujesz instrukcji? Bo z tego co wiem to chyba do malo ktorego programu producent dorzuca biblie uzytkownika - moge sie oczywiscie okrutnie mylic
                      Moje zdjęcia na CB

Komentarz

• pablito

W moim zestwie były jeszcze 3 broszurki o tej samej treści ale w różnych językach (włoski, niemiecki i francuski) zawierające opis instalacji i funkcje oprogramowania dołączonego na płytach do "kit'a". Dlatego domniemywam, iż w "normalnych", polskich sklepach są te rzeczy w j. polskim. Zwłaszcza, że w ofercie jednego ze sklepów internetowych był dopisek: "polska instrukcja obsługi, polska instrukcja do oprogramowania".
                        pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...