Szukam Fajnej galerii ktora posluzy mi za smoja stronke. Bardzo bym chcial aby galeria byla we fleshu jesli znacie jakies galerie internetowe z gotowymi szablonami to bardzo prosze o linki z gory serdecznie dziekuje Necron
Poszukuje fajnej Galerii moze byc platna
Zwiń
X
-
-
melon.com.pl - to moj przyklad - w rogu znajdziesz link do strony -
Komentarz
-
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Komentarz
-
-
JAlbum z Banana - we flashu z automatycznym skalowaniem zdjęć - całkiem przyjemna.
Aha i jest za darmo
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
-
To może ułatwisz innym życie i podzielisz się tą informacją. Mnie Jalbum tez bardzo sie podoba ale własnie nie moznosc zrobienia kilku kategori mnie zniecheciłaJakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Komentarz
-
Witam
Ja korzystam i polecam darmową galerię we Flashu autoviewer
przykład http://www.fotograf.sanok.pl/bw/
można ją pobrać tu
konfiguracja jest bardzo prosta
PozdrawiamKomentarz
-
Ja to zrobiłem po prostu klikając prawym przyciskiem myszy w tym oknie gdzie dodawane są zdjęcia i wybrałem nowy katalog
tylko musi byc dodane jakies zdjecie, bo inaczej nie dział (przynajmniej u mnie).
Komentarz
-
Ostatnio tez toczę boje z JAlbum i coraz mocniej się do niego przekonuję. Zainstalowałem fajna skórę BananAlbum która umożliwia oglądanie na pełnym ekranie z miniaturami ukrywanymi (menu na prawym przycisku), dodatkowo można sobie podłożyć tapetę z jakiegokolwiek JPG-a.
A cała galeria składa się z głównego foldera nazwanego nazwą albumu i podfolderów które tytułujesz wg. kategorii i umieszczasz w nich zdjęcia
Może ktoś mi podpowie dlaczego na jednym komputerze moja galeria otwiera się bez problemu a na innym są tylko napisy?Ostatnio edytowany przez mistasz; 1363.Komentarz
-
Komentarz
-
A wiecie może Panowie jak zrobić galerję, która miałaby stronę główną i dopiero na niej odnośnik do wnętrza???SdoubleU
---------------------------
Canon :-D
Komentarz
-
spróbuj PHP=fusion, mozna zrobić prosty portal z galerią i frum, oczywiście niepotrzebne moduły mozna powyłączać.Komentarz
-
Komentarz
Komentarz