Wyższa szkoła jazdy dla fotografów ślubnych
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Nie ważne jak, ważny jest efekt...
Pomysłowy pan, po co komuś płacić można samemu i nie trzeba się dzielić kasą.
Ciekawy czy utrzymałby Ds-a z 70-200/2.8 is przyklejonego do kamery?? ;]
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
adamek pewnie ma rację7D l EOS 30 Date l sure shot WP-1 l 40/2.8 l SPEEDLITE 580EXll l MAMIYA RB67 + SEKOR 90/3.8
http://piotrplyszewski.pl/Komentarz
-
nie przesadzajcie - zdjęcia z wesela będą dobre. na pewno ktoś z gości miał jakiś aparat
Komentarz
-
haha
jeszcze czegoś takiego nie widziałem :>Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...Komentarz
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Zazdrość was zżera, bo pierwszy raz zobaczyliście co potrafią profesjonaliści...
A my wszyscy mamy problem, żeby dobrze obsłużyć jeden sprzęt. A jak na takim slubie zrobi sie z 2000 fotek, to zawsze coś sie wybierze........chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF
:rolleyes:Komentarz
-
przydałby sie jeszcze jakis servo-mechanizm co by zmniejszał kąt przy wzroscie odległosci i dopasowywał -po rozpoznaniu twarzy młodych do mocnych punktów
Komentarz
-
A ja bym do tej machiny podpiął dwa aparaty i robił zdjęcia stereoskopowe. To by dopiero była pamiątka
EDIT: oczywiście wszelkie prawa do pomysłu zastrzeżone :P
Komentarz
-
-
-
Niestety takie praktyki są dość często stosowane . I bardzo dobrze
Jak fotokręcioła zepsuje kilka ślubów to ludziska nauczą się ( u mnie już są efekty - więcej pracy ) , że wszystkiego na raz nie da się zrobić
Komentarz

Komentarz