MAM PYTANIE

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bawol

MAM PYTANIE

WITAM WSZYSTKICH. PO RAZ PIERWSZY KORZYSTAM Z TEGO TYPU FORUM. MAM PYTANIE DO TYCH KTORZY SIE ZNAJĄ--- JESTEM AMATOREM. MAM ZAMIAR KUPIC JAKAS CYFROWKE, NIE MAM--JESZCZE FANATYCZNYCH WYMAGAN ALE CHCE BY ZDJĘCIA BYLY NAPRAWDE DOBREJ JAKOSCI, ZASTANAWIAM SIE NA CANON A85. CO WY O TYM SADZICIE, JESLI MOZECIE TO NAPISZCIE COS. CO SADZICIE O TYM SPRZECIE. DZIEKI POZDRAWIAM
  • gietrzy
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 5727

Re: MAM PYTANIE

Zamieszczone przez bawol
    WITAM WSZYSTKICH. PO RAZ PIERWSZY KORZYSTAM Z TEGO TYPU FORUM. MAM PYTANIE DO TYCH KTORZY SIE ZNAJĄ--- JESTEM AMATOREM. MAM ZAMIAR KUPIC JAKAS CYFROWKE, NIE MAM--JESZCZE FANATYCZNYCH WYMAGAN ALE CHCE BY ZDJĘCIA BYLY NAPRAWDE DOBREJ JAKOSCI, ZASTANAWIAM SIE NA CANON A85. CO WY O TYM SADZICIE, JESLI MOZECIE TO NAPISZCIE COS. CO SADZICIE O TYM SPRZECIE. DZIEKI POZDRAWIAM
    Wyłącz Caps Lock :wink:
    Jestem z Kielc jak Ty, też nie mam fanatycznych wymagań. Służę "zdjęciami z wakacji" z Canona G3, EOS 20D. Zobaczysz czy to jest to czego szukasz. Ja bym kupił coś z serii G. Nawet używane. Tylko dlatego, że można lampę podpiąć.
    the silence is deafening

Komentarz

• bawol

?

dzieki z odp. mam prosbe jakbys mogl przyslac pare fotek na mojego maila: [email protected], bylbym bardzo wdzieczny. eos sa cgyba sporo drozsze, ale dzieki wielkie, pozdrawiam

Komentarz

• Kuba C.
        Coś już napisał
        • 2004
        • 50

Gdzieś ostatnio na forum było ze A85 nie jest zbyt udanym aparatem i ponoć strasznie szumie, polecam użycie lupki

Pozdrawiam, Kuba

Komentarz

Pracuję...