430 ex plus Nikon

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bears_company
    • 2007
    • 6

430 ex plus Nikon

Witam mam nadzieję że na tym forum uzyskam jakąś konkretną odpowiedź gdyż na forum Nikona są jacych psychopaci którzy dostaja furi na słowo Canon

A przechodząc do rzeczy interesuje mne iczy lampa Canona 430ex będzie poprawnie współdziałała z body Nikon 70s

Będę wdzięczny za odpowiedź
    Marcin Jędrusiński
  • MacGyver
    Cenzor
    • 2006
    • 7043

Jak pozaklejasz styki i zostawisz tylko ten środkowy to powinna działać, ale bez automatyki.
    Podłączyłem kiedyś w podobny sposób do Pentaxa MZ-50 lampę Soligora E-TTL z dedykacją do Canona i błyskała.
    Ostatnio edytowany przez MacGyver; 5293.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• bears_company
      • 2007
      • 6

Dzieki za wiadomość. Właśnie o takaodpowiedź mnie chodziło
      Marcin Jędrusiński

Komentarz

• adamek
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 2265

Kumpel podłączał lampę do nikona do canona 20db --> nic nie zaklejał --> działała w manualu
        Miłego dnia
        adam jastrzębowski
        cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
        tu tu

Komentarz

• Kolekcjoner
          Obertroll
          • 2006
          • 18793

Bears_company - to jeszcze wartałoby ustalić co masz na myśli pisząc "poprawnie współdziałała" ?

Zamieszczone przez bears_company
          Witam mam nadzieję że na tym forum uzyskam jakąś konkretną odpowiedź gdyż na forum Nikona są jacych psychopaci którzy dostaja furi na słowo Canon
          Tak jeszcze dla porządku. W pierwszych kilku wątkach dostałeś na forum Nikona bardzo konkretną i jasną odpowiedź na zadany temat. To że później się zaczęła wojenka systemowa (zresztą nie bez Twojej inicjatywy) to inna sprawa.
          Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969.
          "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
          Kapitan Wagner

Komentarz

Pracuję...