EOS300D - cena

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • makary

EOS300D - cena

Przymierzam się do kupna tego aparatu, dzis widziałem go w sklepie za 3333 pln, czy może ktoś zauwazył gdzies taniej, chodzi o cene nowego ze sklepu z gwarancją i instrukcją.
  • DoMiNiQuE
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 3548

Stronka Grosmana z allegro - http://www.aparaty.ua.pl/

P.S
    az sie plakac chce jak sie patrzy na cene - tak potanialy

Komentarz

• gonzo44
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1304

Ja to bym chyba dolozyl 2000 i kupil 20d. Albo poczekal az bedzie w podobnej cenie. :-)
      Moje zdjęcia na CB

Komentarz

• DoMiNiQuE
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 3548

Zamieszczone przez gonzo44
        Ja to bym chyba dolozyl 2000 i kupil 20d. Albo poczekal az bedzie w podobnej cenie. :-)
        w sumie to na dniach wychodzi 350D - lepiej poczekac i zobaczyc jak ceny wtedy beda wygladaly

Komentarz

• darpla
          Bywalec
          • 2004
          • 184

Wg mnie nie oplaca sie czekac az stanieja 300D bo jesli na prawde chcesz miec ten aparat i zalazy Ci zeby wlasnie juz np. od jutra robic dobre fotki to nie warto czekac, bo czas tez ma swoja cene i trzeba to wkorzystac
          http://darcreation.w.interia.pl

EOS 300D, EFS 18-55mm, EF 75-300 mm

Komentarz

• DoMiNiQuE
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 3548

Zamieszczone przez darpla
            Wg mnie nie oplaca sie czekac az stanieja 300D bo jesli na prawde chcesz miec ten aparat i zalazy Ci zeby wlasnie juz np. od jutra robic dobre fotki to nie warto czekac, bo czas tez ma swoja cene i trzeba to wkorzystac
            ale moze okazac sie, ze cena 350D bedzie na tyle przystepna, zenie bedzie opacalo sie kupowac starszego 300D. nie raz warto poczekac.

Komentarz

• minek
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1386

Zamieszczone przez darpla
              I tu wyjątkowo muszę się z Tobą zgodzić.
              Kupiłem półtora roku temu G5 Za ileś tam. To wtedy był całkiem nowy aparat na ra rynku.
              Dwa miesiące później widzę - o kurde, ale staniał.
              I tak z mieisąca na miesiąc - zawsze był spro taniej.
              Buu.... Mam płakać?

Nie! Zrobiłem nim przez ten czas tyle pięknych zdjęć, których bym nie zrobił gdybym tylk czekał aż pokaże się albo lepszy aparat w tej cenie, albo ten sam tylko dwa razy tańszy. Zdecydowanie nie żałuję, że wtedy tyle za niego dałem.

A 420 EX, którą też wtedy kupiłem staniała może o 50-100 zł (-:

Komentarz

• Lwiecz01

No Panowie - a tu zasadzka - rzeczywiście warto było poczekać na 350D ) Tylko kiedy to będą sprzedawali

Komentarz

• DoMiNiQuE
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 3548

Zamieszczone przez Lwiecz01
                  No Panowie - a tu zasadzka - rzeczywiście warto było poczekać na 350D ) Tylko kiedy to będą sprzedawali
                  a nie mowilem

Komentarz

• Lwiecz01

Gdzieś znalazłem, że April 2005, czyli było nie było 2 miesiące czekania...

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Zamieszczone przez minek

Ja swoja 420EX kupilem 2 lata temu... za 750zl. Obecnie taniej niz 850zl nie moge nowej znalezc.
                      Wiec subiektywnie moge powiedziec ze od czasu jak ja kupilem zdrozala o 100zl a nie staniala :O

Komentarz

• Auwo
                        Uzależniony
                        • 2004
                        • 928

Zamieszczone przez Vitez
                        Zamieszczone przez minek

Ja swoja 420EX kupilem 2 lata temu... za 750zl. Obecnie taniej niz 850zl nie moge nowej znalezc.
                        Wiec subiektywnie moge powiedziec ze od czasu jak ja kupilem zdrozala o 100zl a nie staniala :O
                        oj slaobo szukasz - ja kupowalem 420 EX za 800 pln na allegro

Komentarz

• czeredrecki
                          Coś już napisał
                          • 2005
                          • 90

mmsza,
                          witam możesz podać namiary na sklep z 300D co biorą analogi w zamian

?? pozdrawiam

[email protected]

Komentarz

• Lwiecz01

Zdjęcia nagrobkowe na porcelanie, porcelanki w Sosnowcu.

Komentarz

• makary

Mam dylemat, pojawił się eos350d, a już byłem zdecydowany na 300d. Dylemat polega na tym, że niegdzie na razie w Polsce go nie widziałem( w sklepie stacjonarnym - nie kupuje takich rzeczy przez sieć) no i z ta cena poszaleli. W Stanach 350d trzeba zapłacic 999 $ (ok3200pln) w Niemczech 950 euro (ok 3800 pln), a Japoni 92,000 jenów - srebrny(ok 2800 pln) - u nas w polsce w sieci 4300 pln. Najtańszy w sklepie jaki widziałem 300d - 3333pln. Może ktoś poradzi co robić ? Postanowiłem na aparta wydac nie wiecej niż 3200 pln(za tyle moge kupić w Niemczech w sklepie - 800 euro). Niby tak blisko (ten 350d) a jednoczesnie tak daleko...

Komentarz

Pracuję...