Sprawdzenie liczby wykonanych zdjęć

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zzentara

Sprawdzenie liczby wykonanych zdjęć

Witam,

proszę Was o pomoc w uzyskaniu informacji, jak na EOS5D sprawdzić całkowitą liczbę wykonanych zdjęć?
    Wiem jak sprawdzić numerację, ale czy łączną ilość da się obejrzeć???

Pozdrawiam
  • Tomasz Golinski
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 8623

Tak, w serwisie.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• zzentara

Jak tam się dostać?

Próbuję skorzystać z Twojej instrukcji, ale jakoś bez sukcesu. mirc ciągle wyrzuca komunikat o braku serwera...

Komentarz

• gwozdzt
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 5780

Zamieszczone przez zzentara
        Próbuję skorzystać z Twojej instrukcji, ale jakoś bez sukcesu. mirc ciągle wyrzuca komunikat o braku serwera...
        www.google.pl --> canon polska serwis --> http://www.canon.com.pl/gdzie_serwisowac/fotovideo/ --> www.e-csi.pl
        Pozdrowienia, Tomek

Komentarz

• Olszewski
          Uzależniony
          • 2006
          • 782

Serwis Canon Polska
          Warszawa, ul. Żytnia
          40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
          Ktoś naruszył Twoje prawa?

Komentarz

• zzentara

A jakaś szybsza podpowiedź?

Chcę kupić taki aparacik, a sprzedający nie ma pojęcia jak to zrobić. Ja na razie też nie :-)

Komentarz

• gwozdzt
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 5780

Zamieszczone przez zzentara
              Chcę kupić taki aparacik, a sprzedający nie ma pojęcia jak to zrobić. Ja na razie też nie :-)
              Czy naprawdę nie jest jasne, ze mozna to sprawdzić tylko serwisie firmowym Canona w Warszawie?!
              Pozdrowienia, Tomek

Komentarz

• Olszewski
                Uzależniony
                • 2006
                • 782

Zamieszczone przez gwozdzt
                Czy naprawdę nie jest jasne, ze mozna to sprawdzić tylko serwisie firmowym Canona w Warszawie?!

A dane tego miejsca podałem Ci juz żebys nie musiał szukac, sprawdzają od ręki!
                40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
                Ktoś naruszył Twoje prawa?

Komentarz

• vpGregP

tylko w serwisie...

Kurcze... przyznam, ze dla kogos, kto nie mieszka w Warszawie tylko jakies 250 - 300 km dalej, nie brzmi to interesujaco
                  Czyli jesli chce sie dowiedziec ile "cyknieto" fotek aparatem to musze sie pofatygowac osobiscie lub wyslac... tylko co w przypadku gdy nie wchodzi w gre ani jedno, ani drugie?
                  Moze jednak gdzies na sieci znajduje sie jakis soft, ktorym mozna to sprawdzic w domu?

A tak na marginesie, "siec" serwisowa Canona w przypadku sprzetu foto jest delikatnie mowiac rozbrajajaca. Jeden jedyny punkt serwisowy na caly kraj... toz to wstyd! Canon powinien cos z tym zrobic!

Komentarz

• Tomasz1972
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 3042

Zamieszczone przez vpGregP

A tak na marginesie, "siec" serwisowa Canona w przypadku sprzetu foto jest delikatnie mowiac rozbrajajaca. Jeden jedyny punkt serwisowy na caly kraj... toz to wstyd! Canon powinien cos z tym zrobic!
                    A po co więcej ? Przecież CANONY się nie psują :-):-):-)

Komentarz

• vpGregP

Zamieszczone przez Tomasz1972
                      A po co więcej ? Przecież CANONY się nie psują :-):-):-)

bron Boze nie po to by CANONY serwisowac, ale zeby sobie sprawdzac ile sie juz napstrykalo zdjec

Komentarz

• Jac
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 4813

Czyli jesli chce sie dowiedziec ile "cyknieto" fotek aparatem to musze sie pofatygowac osobiscie lub wyslac... tylko co w przypadku gdy nie wchodzi w gre ani jedno, ani drugie?
                        Moze jednak gdzies na sieci znajduje sie jakis soft, ktorym mozna to sprawdzic w domu?
                        TYLKO W SERWISIE MOZNA SPRAWDZIC ILOSC ZROBIONYCH ZDJEC* nie da sie tego zrobic w domu, w sieci nie ma zadnego softu... TYLKO SERWIS !!!!

*- nie dotyczy serii 1 canona
                        Instagram

Komentarz

• Tomasz Golinski
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 8623

W tym wypadku mogę podać Ci inną odpowiedz. Jedyna jej wada jest taka, ze będzie nieprawdziwa.
                          30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                          Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Kolekcjoner
                            Obertroll
                            • 2006
                            • 18793

Zresztą gdyby cień takiego softu się gdzieś pojawił w necie to dawno by już było po sprawie także nawet jeśli masz zamiar szukać to szkoda czasu bo na pewno nie ma .
                            "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                            Kapitan Wagner

Komentarz

• wd

Nie mówiąc już o tym, że wtedy zapewne pojawiłby się soft zarówno do odczytu jak i do zmiany ilości zdjęć Czyli odczyt i tak byłby średnio wiarygodny, bo możnaby tam zapisać dowolną liczbę.

Komentarz

Pracuję...