Sensowny sklep foto w 3mieście ...

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • scooter
    Uzależniony
    • 2005
    • 857

Sensowny sklep foto w 3mieście ...

Macie jakieś typy ??

Chciałbym opstrykać Canona 70-200 f4 i Sigmę 100-300 HSM, a także Canona 17-40 i Tamrona 17-50.

Jestem również zainteresowany namiotem bezcienowym i żarówkami błyskowymi w oprawkach.
  • aptur
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 3837

Zamieszczone przez scooter
    Macie jakieś typy ??

Chciałbym opstrykać Canona 70-200 f4 i Sigmę 100-300 HSM, a także Canona 17-40 i Tamrona 17-50.

Jestem również zainteresowany namiotem bezcienowym i żarówkami błyskowymi w oprawkach.
    Możesz mieć z tym problem bo Trójmiasto to taka trochę pustynia jeśli chodzi o sprzęt foto. Najwiekszy wybór to chyba będą mieli w cyfrowe.pl.

Komentarz

• scooter
      Uzależniony
      • 2005
      • 857

Bu to całe pomorze jest pustynią foto !!!!!!!
      Od Szczecina po Gdańsk !!!!!!!!!!!

Komentarz

• Shutter_Way
        Dopiero zaczyna
        • 2006
        • 31

co do sigmy to moze u dystrybutora;]

Komentarz

• Jac
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 4813

scooter watek przeniesiony - czytaj opisy podforow ! bo bedzie niemilo ;-)
          Instagram

Komentarz

• rajaz

http://www.foto-net.pl/sklep/index.php?

Komentarz

• aptur
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 3837

Sklep fajny. Zdarzało mi się tam kupować. Obawiam się jednak że nie mają na stanie żadnego z obiektywów o które padło zapytanie.

Komentarz

• Baloniew

http://www.bluesklep-komputer.com/ we Wrzeszczu;może tam?

Komentarz

• M@riusz
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 348

Zamieszczone przez scooter
                  W Trójmieście "sensownego" sklepu foto praktycznie nie ma.
                  Ale sigmę i tamrona można przymierzyć w sklepie MAT (Gdynia, ul. Władysława IV).
                  Co do canona - chyba tylko "Jarkom" w Gdańsku (znany potocznie jako "cyfrowe.pl").
                  Pozostałe sklepy są tworami typowo "internetowymi" - czyli towaru na składzie nie mają (chyba, że przypadkiem) i ściągają na zamówienie.

M@riusz
                  Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300

Komentarz

• Micaj

Foto-Technika. ul. Ksiedza Robaka 63c, Gdansk. tel. +48 58 320 11 72 do 73. Jedyny oficjalny dystybutor Tamrona na pomorzu. Procz tego kupa innego sprzetu (Canon, Hakuba, Valbon itd). Nie reklamuja sie bo nie prowadza sprzedazy detalicznej - przynajmniej oficjalnie. Jak dobrze zagadasz to sie umowisz osobiscie i Ci sprzedadza w najnizszej cenie. Ja u nich kupuje regularnie. Ostatnio przestrzelalem 9 okazow Tamrona 17-50 zanim sie zdecydowalem a cene wzielismy na poziomie najnizszej ceny w sklepach na necie (razem szukalismy :-)
                    Polecam.

Komentarz

• januszP.
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 634

Korzystałem i z foto-net-u i z fototechniki. I moge polecic z czystym sumieniem i jeden i drugi. Z tym, że w foto-technice możesz sprawdzic tylko Tamrona. W foto-net-cie wszystkie.A co maja to sprawdzisz na ich stronie. W jednym i drugim przypadku mozna sie umówić. Obsługa "i tu i tu" jest bardzo sympatyczna i bardzo fachowa!

możesz jeszcze sprobować w "Cyfrowe" przy ul. Kartuskiej w Gdańsku
                      Pozdrawiam
                      janusz

Komentarz

• Blindseeker
                        Uzależniony
                        • 2006
                        • 522

http://www.foto-net.pl/sklep/

Komentarz

• Mac
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 2063

W Trójmieście to zdecydowanie mój ulubiony cyfrowe.pl czyli Jarkom a drugi typ równie ciekawy Foto-Technika. Poza tym pozostaje Foto-Net kupiłem u nich jedno szkło i to wszystko, mały sklepik ale to daleko im do Foto-Techniki i cyfrowe.pl
                          Poza za tym, ludzie z obu sklepów znają się na sprzęcie i potrafią handlować i sprowadzić niestandardowe akcesoria.
                          EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• spoon
                            Bywalec
                            • 2008
                            • 215

ja szukam torby na ramie (lowepro, vanguard) - gdzie w trojmiescie znajde najwiekszy wybor?
                            I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
                            szukajka

Komentarz

• Arek_Gd
                              Bywalec
                              • 2008
                              • 249

Zamieszczone przez spoon
                              ja szukam torby na ramie (lowepro, vanguard) - gdzie w trojmiescie znajde najwiekszy wybor?

lowepro : fot-net z pewnością
                              vanguard : spróbuj w FOTO-MAT w Gdyni, w Gdańsku nie wiem
                              Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams

Komentarz

Pracuję...