[Warszawa] Apple Photo & Print show 14.11.2006

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jerry99
    Bywalec
    • 2005
    • 225

[Warszawa] Apple Photo & Print show 14.11.2006

Szczegóły tutaj: http://www.apple.com.pl/apps/
    == Jerry99 ==
    aparat, p-5000, jabłka i aperture...
    http://www.jwroblewski.com
  • Jac
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4813

hehe tez dostalem @ - wlasnie mialem wrzucac...

idziesz ?
    Instagram

Komentarz

• Jerry99
      Bywalec
      • 2005
      • 225

Jasne... już sie zaregistrowałem...
      == Jerry99 ==
      aparat, p-5000, jabłka i aperture...
      http://www.jwroblewski.com

Komentarz

• crater
        Początki nałogu
        • 2006
        • 399

Ja rowniez.Mam nadzieje ze Diodak wpadnie.Ostatnio byl niezly ubaw po zakonczeniu. Dobra mini imprezka w Starlighcie. Zapraszam do wawy chetnych
        www.facebook.com/StudioColorbox

Komentarz

• DoMiNiQuE
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 3548

Zamieszczone przez Jerry99
          Jasne... już sie zaregistrowałem...
          Zdaj relacje jak bylo. W szczegolnosci interesuje mnie punkt:

"Mac Pro (INTEL) + Adobe CS2: wydajne środowisko pracy dla grafika" - Tomasz Kuczborski

Ciekawe jak sobie Rosetta poradzi z CS2

Komentarz

• KuchateK
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 4895

No jak to jak? Wezma najmocniejszego maka jakiegos maja i jakos tam bedzie dzialac... Jak na 3x tanszym pececie
            ...

Komentarz

• DoMiNiQuE
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 3548

Zamieszczone przez KuchateK
              No jak to jak? Wezma najmocniejszego maka jakiegos maja i jakos tam bedzie dzialac... Jak na 3x tanszym pececie
              Eee moze po prostu odpala tego PSa na XPku pod BootCamp'em

Komentarz

• Diodak
                Uzależniony
                • 2005
                • 696

Zamieszczone przez KuchateK
                A ty co robisz w tym wątku? Uciekaj stąd .

Crater, zarejestrowaliśmy się z Kchmielem i jak nic się nie wydarzy i wyzdrowieję to przyjedziemy na powtórkę WCK .
                EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Komentarz

• crater
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 399

AAAAAAAAAAAAAA bosko. To poznacie kilku fotografow z agencji w ktorej robie fotki, mysle ze jakas wspolna imprezka by sie przydala.Czekam na was w wawie chlopaki. Ide po gadzety rano :P
                  www.facebook.com/StudioColorbox

Komentarz

• kchmielu
                    Dopiero zaczyna
                    • 2005
                    • 39

Witam!!

Diodak jednak nie dal rady dojechac A szkoda - niech zaluje

Jesli chodzi o temat "Mac Pro (INTEL) + Adobe CS2: wydajne środowisko pracy dla grafika" to niestety nie wzieli najmocniejszej maszyny jaka mieli. Wzieli do tego MacBook-a Pro z 2GB Ram na pokladzie i szczerze mowiac to komputerek stekal przy jednoczesnym odpaleniu Photoshop-a InDesign-a i Brodge-a a prezentacja troche malo ciekawa byla.

Poza prezentacja programu FileMaker - na ktorej apropo zasnalem wszystkie pozostale prezentacje i rozwiazania byly bardzo ciekawe.

Firma HP pokazala swoje najnowsze "dzieci" atramentowe drukarki foto formatu A4, A3 i wieksze , oraz 3 modele kompaktowych cyfrowek - ot takie zabaweczki

Udalo nam sie razem z Craterem wysepic dzika ilosc wydrukow A4 dzieki uprzejmosci jednego z pracownikow przy stoisku HP za co serdeczne dzieki skaldamy.

Jakosc wydrukow jest OK biorac pod uwage, ze drukarki tam obecne byly juz prezentowane na co najmniej 30 tego typu imprezach i sa nieco wyeksploatowane

Apple oczywiscie nie zapomnialo o prezentacjii swoich MacBook-ow w wersji zwyklej jak i Pro oraz iMac-ow, ze o najnowszych iPod-ach nie wspomne, a o dodatkach do nich tez nie ma co pisac bo byla tego cala fura.

Mialem takze mozliwosc porozmawiania juz po raz drugi z jednym z glownych programistow i szefem projektu APERATURE. Zadawal strasznie duzo pytan - nie wiem czemu widac zalezy mu aby jego "dziecko" nie sprawialo "problemow wychowawczych"

Milo bylo znow sie spotkac i do nastepnego razu - wkrotce mam nadzieje...
                    Ostatnio edytowany przez kchmielu; 3306.

Komentarz

• Diodak
                      Uzależniony
                      • 2005
                      • 696

Niestety nie dojechałem, siła wyższa. Czekam na zdjęcia z imprezy i nie tylko .
                      EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Komentarz

• kchmielu
                        Dopiero zaczyna
                        • 2005
                        • 39

Zamieszczone przez Diodak
                        Niestety nie dojechałem, siła wyższa. Czekam na zdjęcia z imprezy i nie tylko .
                        No to ja sie teraz powaznie zastanawiam czy Ci te zdjecia poslac

Komentarz

Pracuję...