Akumulatorki CR-2 300 mAh?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ryjoslaw
    Coś już napisał
    • 2006
    • 54

Akumulatorki CR-2 300 mAh?

Witam!
    Czy ktoś używał tego wynalazku, zauważyłem je na allegro i mam pytanie czy takie coś zda egzamin? Mam wątpliwości ponieważ to bardzo mała pojemność i nie wiem ile aparat pochodzi na takich akumulatorkach. Jeżeli ktoś wie coś na ten temat proszę o porade. Z góry dziekuje. Poniżej zamieszczam link:

http://www.allegro.pl/item128102696_...uropie_fv.html
  • ryjoslaw
    Coś już napisał
    • 2006
    • 54

Nikt nie jest w stanie mi pomóc??

Komentarz

• Fotos
      Początki nałogu
      • 2005
      • 406

A do czego Ci ten aku ? CR2 to raczej w analogach, litowa bateria starcza na dlugo i nie trzeba ladowac. Nie to co AA w kompaktach.

Komentarz

• tadek
        Początki nałogu
        • 2004
        • 468

80 zeta to raczej drogo
        widzilalem gdzies cos takiego taniej
        jutro podjade do sklepu i dam znac
        350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Komentarz

• ryjoslaw
          Coś już napisał
          • 2006
          • 54

Zamieszczone przez Fotos
          A do czego Ci ten aku ? CR2 to raczej w analogach, litowa bateria starcza na dlugo i nie trzeba ladowac. Nie to co AA w kompaktach.
          Wiem że taka bateria litowa wystarcza na długo, ale są one dośc drogie. Myślałem że kupując takie akumulatory bedzie można je ładować i w ten sposób oszczędze trochę kaski. Tylko właśnie nie wiem jak to wygląda w praktyce bo porównując je z akumulatorkami AA lub AAA to te CR-2 są małej pojemności.

PS. tadek byłbym wdzięczny za takie informacje. I mam jeszcze pytanko, nie wiesz na jak dlugo wystarczają takie aku po naładowaniu?

Komentarz

Pracuję...