Wlasnie dzisiaj dostałem do rąk 400D w celu napisania recenzji. Dopiero co wyjąłem go z pudełeczka, ale będe go miał jeszcze przez tydzień. Jako użytkownik 350D odrazu zauważyłem pare różnic, ale jeżeli są jakieś konkretne pytania, sugestie testów itp to prosze pisać, jak tylko znajde czas odpisze/napiszę coś więcej!
My hands on... 400D :]
Zwiń
X
-
My hands on... 400D :]
Chamstwa nie zniesę... Sprzęt: różnoraki Moje folio na plfoto
*** Pamiętaj kolego forumowiczu, że po drugiej stronie też siedzi człowiek ***Tagi: Brak -
ja mam sugestie w postaci sampli na iso 1600 w trudnych warunkach razem z kitem. Wiadomo ze bedzie zle ale zobaczymy jak bardzo
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk -
A mnie interesuje twoja ocena na temat wygody użytkowania, robienia zdjęć ogółem i np. w porównaniu do innych aparatów jak Sony A100.Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4xKomentarz
-
A słuchaj jak się go trzyma w łapach ? Spory korpusik jest ??If your pictures aren't good enough,you're not close enough - Robert Capa
instagram > https://www.instagram.com/cez_lewandowski/Komentarz
-
-
Goomis: Ok, ale to ewentualnie wieczorem albo jutro z rana.
Adrian: to bedzie trudne bo nie mialem A100 w reku.
Leon: Korpusik pod wzgledem wielkosci i trzymania jest identyczny jak 350D
Pikczer: Jak na moje oko to troche inny, bardziej błyszczący, ale może to efekt nowości, bo mój 350D nowy juz nie jest
*** Pamiętaj kolego forumowiczu, że po drugiej stronie też siedzi człowiek ***Komentarz
-
-
ja proponuje test porownawczy 400d z 350d i 20d
te same zdjecia te same warunki itp350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canonaKomentarz
-
Ciekawi mnie skąd takie podejrzenia...Zamieszczone przez El_ChuecoA mnie to wyglada na jakas podpuche. moze zdjecia samego aparatu?Chamstwa nie zniesę... Sprzęt: różnoraki Moje folio na plfoto
*** Pamiętaj kolego forumowiczu, że po drugiej stronie też siedzi człowiek ***Komentarz
-
no to moze rzeczywiscie zdjecia dwoch aparatow obok siebie ? lustro chyba w domu musisz miec, 10sec. i jazdaZamieszczone przez TroluCiekawi mnie skąd takie podejrzenia...
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6Komentarz
-
masz tak nieszczęśliwy nick, w związku z którym nikt Ci nie wierzy
i wszystko co piszesz musisz udowadniać
Oko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
No straszne niedowiarki... Dooobra.Zamieszczone przez zanussimasz tak nieszczęśliwy nick, w związku z którym nikt Ci nie wierzy
i wszystko co piszesz musisz udowadniać 
Macie niedowiarki... ja lece, do jutra!
-
-
-
Komentarz