Instrukcja A70

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rob68-a70

Instrukcja A70

Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym ,nowym posiadaczem A70. Szukam instrukcji obsługi pl do wyżej wymienionego. Ze stronki, którą podajecie nie da się zassać. Mam prośbę , jakby kto mógł to prosiłbym na maila. Z góry dzięki. Pozdrowienia dla wszystkich.
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

A po angielsku moze byc? 8)

Komentarz

• rob68-a70

Dzięki , mam już po polsku. TJ dzięki jeszcze raz za namiary.

Komentarz

• i.zorg

Kurczaczek!!!

W jakiej formie ta instrukcja, bo mam A60 z angielską, a jestem z tych co znają angielski inaczej.
        Dlatego był bym wdzięczny za polską.

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Этот домен возможно продается. Цену и условия смотрите на нашем сайте http://domeno.ru или на самом домене.

Komentarz

• MaX
            Dopiero zaczyna
            • 2004
            • 40

Witam.

Gdyby ktos jeszcze szukał to wrzucilem na serwer NEO http://www.ogrod.neostrada.pl/canon_power_shot_a70.zip
            Polezy conajmniej do konca roku, prosze sie nie zrazac transferem - taki juz urok naszego monopolisty
            --

MaX
            | Śmieszne zdjęcia, śmieszne mp3 | Auta z Niemiec | Koty, zdjecia kotów |

Komentarz

• Mute

Ja dodam link do instrukcji PL nie tylko do Canona .Pozdrowienia od nowego Canonixa :wink:

Komentarz

• swis

witam
                ja posiadam dobra instrukcje PDF do canona a60/70, wszystko widzoczne
                niestety nie mam mozliwosci tego udostepnienia bo plik zajmuje ok 100MB, ale jezeli ktos bardzo potrzebuje to moge wystawic to na allegro.
                calkowity koszt nagrania na cd i wysylki wyniesie ok 10zl
                jezeli masz jakies watpliwosci co do jakosci to wysle ci na maila probke

Komentarz

• Vitez
                  zło konieczne
                  • 2004
                  • 19804

Zamieszczone przez swis
                  ja posiadam dobra instrukcje PDF do canona a60/70, wszystko widzoczne
                  niestety nie mam mozliwosci tego udostepnienia bo plik zajmuje ok 100MB
                  Ktos pdfow nie umie robic. Skoro np instrukcje udostepniane na stronie Canona maja po 20MB kazda i to doskonalej jakosci.
                  Sproboj jakos skompresowac.

calkowity koszt nagrania na cd i wysylki wyniesie ok 10zl
                  Skoro przesylka polecona priorytetowa jednej plyty CD kosztuje ok 4zl to po ile ty masz u siebie czyste plyty CD?
                  (chyba ze liczysz 5zl za fatyge to wtedy spamujesz :P )

Komentarz

• swis

pomylka, plik zajmuje 38MB, ale to i tak zaduzo zebym to gdzies udostepnil
                    a co do wysylko polecony 3,7, opcjonalnie 1 za priorytet + cd verbatim za 2,6zl opakowanie na cd 60gr no i jeszcze koperta z bombelkami 2zl i juz wychodzi 9zl wiec nie wiem co sie czepiacie

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Zamieszczone przez swis
                      cd verbatim za 2,6zl opakowanie na cd 60gr
                      Ceny jak z kosmosu a niby ten sam kraj. W Warszawie Verbatim 700MB w opakowaniach Slim 1,50 sztuka. Albo kupowac CD w 50 albo 100 pakach po 60-80gr sztuka i pakowac do kopert babelkowych bez zadnego opakowania - koperty babelkowe sa wystarczajaco bezpieczne.
                      A co do udostepnienia 38MB - www.ecpocket.com .

Komentarz

• puzior1

jeśli można to mi też proszę o instrukcje do A70 bo nie mogę nigdzie znaleźć DZIĘki!!! [email protected]

Komentarz

• Vitez
                          zło konieczne
                          • 2004
                          • 19804

http://canon.hazan.ys.pl/viewtopic.p...&start=105

Komentarz

Pracuję...