Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym ,nowym posiadaczem A70. Szukam instrukcji obsługi pl do wyżej wymienionego. Ze stronki, którą podajecie nie da się zassać. Mam prośbę , jakby kto mógł to prosiłbym na maila. Z góry dzięki. Pozdrowienia dla wszystkich.
Instrukcja A70
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
Kurczaczek!!!
W jakiej formie ta instrukcja, bo mam A60 z angielską, a jestem z tych co znają angielski inaczej.
Dlatego był bym wdzięczny za polską.Komentarz
-
Witam.
Gdyby ktos jeszcze szukał to wrzucilem na serwer NEO http://www.ogrod.neostrada.pl/canon_power_shot_a70.zip
Polezy conajmniej do konca roku, prosze sie nie zrazac transferem - taki juz urok naszego monopolisty
--
MaX
Komentarz
-
Ja dodam link do instrukcji PL nie tylko do Canona .Pozdrowienia od nowego Canonixa
:wink:
Komentarz
-
witam
ja posiadam dobra instrukcje PDF do canona a60/70, wszystko widzoczne
niestety nie mam mozliwosci tego udostepnienia bo plik zajmuje ok 100MB, ale jezeli ktos bardzo potrzebuje to moge wystawic to na allegro.
calkowity koszt nagrania na cd i wysylki wyniesie ok 10zl
jezeli masz jakies watpliwosci co do jakosci to wysle ci na maila probkeKomentarz
-
Ktos pdfow nie umie robic. Skoro np instrukcje udostepniane na stronie Canona maja po 20MB kazda i to doskonalej jakosci.Zamieszczone przez swisja posiadam dobra instrukcje PDF do canona a60/70, wszystko widzoczne
niestety nie mam mozliwosci tego udostepnienia bo plik zajmuje ok 100MB
Sproboj jakos skompresowac.
Skoro przesylka polecona priorytetowa jednej plyty CD kosztuje ok 4zl to po ile ty masz u siebie czyste plyty CD?calkowity koszt nagrania na cd i wysylki wyniesie ok 10zl
(chyba ze liczysz 5zl za fatyge to wtedy spamujesz :P )Komentarz
-
pomylka, plik zajmuje 38MB, ale to i tak zaduzo zebym to gdzies udostepnil
a co do wysylko polecony 3,7, opcjonalnie 1 za priorytet + cd verbatim za 2,6zl opakowanie na cd 60gr no i jeszcze koperta z bombelkami 2zl i juz wychodzi 9zl wiec nie wiem co sie czepiacieKomentarz
-
Ceny jak z kosmosuZamieszczone przez swiscd verbatim za 2,6zl opakowanie na cd 60gr
a niby ten sam kraj. W Warszawie Verbatim 700MB w opakowaniach Slim 1,50 sztuka. Albo kupowac CD w 50 albo 100 pakach po 60-80gr sztuka i pakowac do kopert babelkowych bez zadnego opakowania - koperty babelkowe sa wystarczajaco bezpieczne.
A co do udostepnienia 38MB - www.ecpocket.com .Komentarz
-
jeśli można to mi też proszę o instrukcje do A70 bo nie mogę nigdzie znaleźć DZIĘki!!! [email protected]Komentarz
-
Komentarz