Sony Ericsson K800i vs. Canon 350D/ 5D
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
350D wymieka ... dopiero 5D daje rade
Nic tylko sprzedac swoje dslr i leciec do salonu ery/orange/plusa (niepotrzebne skreslic)
http://www.bykom-stop.avx.pl/
Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296
Komentarz
-
-
a jak oni tego telefona na statywie zamontowali? a? czyżby manfrotto robił już płytki do telefonów? a? wyobraźcie sobie taki telefon na 055 z głowica 029. wyobrażacie sobie? a?
Oko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
-
wypas tescik, dzis mialem tego sprzecika tzn. k800i w lapkach, calkiem przyjemne to to nawet, chociaz ja jestem od zawsze uzytkownikiem firmy na N.EOS x2, sloik x5, blyskotki x6Komentarz
-
-
A może zaczną robić L-ki do takich telefonów
?! Takie miniaturowe, bielutkie!
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
Kluczem do dobrych zdjec w aparacie jak i telefonie jest obiektyw. Dzieki malym matrycom mozna robic male i tanie obiektywy i mocowac je gdzie popadnie :-)
Nic dziwnego, ze prognozy sa takie, ze telefony beda miec 12-18% rynku kompaktow. Na razie jednak obiektywy sa mocowane tylko w telefonach high-end. W reszcie jest kawalek soczewki z plastiku i nawet przy matrycy 2MPix jakosc jest zalosna.
Co dowodzi taki test ? Ze zabawka tez mozna uzyskac wynik jak na sprzecie profi :-)Komentarz
-
no... zwlaszcza, ze porownywany jest downsampling z trabanta z kiepskim egzemplarzem kita i downsampling z 5D.Zamieszczone przez FotosCo dowodzi taki test ? Ze zabawka tez mozna uzyskac wynik jak na sprzecie profi :-)
jak maluchowi i Ferrari zainstalujesz ogranicznik obrotow do 2000RPM to tez beda podobnie jezdzic
Komentarz
-
-
Eee, to raczej chodzi o to, ze czy maluchem czy Ferrari w pewnych warunkach dojedziesz w to samo miejsce :-)
A roznica moze byc w szybkosci badz wygodzie i wrazeniu zrobionego na publice :-)
Podobnie mozna porowanac np. A610 z 5D. Zastosowanie obiektywow w telefonach zamiast fotoplastikonu, to naprawde skok jakosciowy. Wystarczy porownac np. Nokie N70 z N90.Komentarz
Komentarz