Strona 1 z 38 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 371

Wątek: IDENTYFIKATORY I SMYCZE - IV tura

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Exclamation IDENTYFIKATORY I SMYCZE - IV tura

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    No nic... Komu sie udalo ten bedzie mial, reszta sie musi obejsc smakiem

Koniec zamawiania ID.

Nadal mozna zamawiac smycze.
    Tym postem rozpoczynamy czwarta ture zapisow na ID i smycze forumowe.

W celu zlozenia swojego zamowienia nalezy wypelnic stosowny formularz.

Formularz do zlozenia zamowienia znajduje sie TUTAJ.

Po zlozeniu zamowienia aby zostalo ono uznane nalezy dokonac przelewu wymaganej kwoty na konto Diodak'a. Prosimy o szybkie dokonywanie przelewow.

Wszelkie posty w stylu "pierwszy", "drugi", "czekam", "poszlo", "doszlo", "dzieki"
    beda permanentnie i bezlitosnie usuwane

Dane do przelewu:
    Edit: Juz nieaktualne.

Jesli dokonujecie przelewu z czyjegos konta prosze w tytule przelewu podac imie i nazwisko badz nick z forum.

FAQ

Tura bedzie trwala do czasu, az liczba zlozonych i zaplaconych zamowien na gadzety pozwoli na realizacje zamowien w firmach je wykonujacych. Do realizacji potrzeba dwiescie smyczy i sto identyfikatorow.

Dodatkowo przewiduje sie poslizg i ewentualne przedluzenie ze wzgledu na Diodak'owa sesje i inne zapetlenia osobiste

Na osoby, ktore mimo zlozonego zamowienia nie zdaza zaplacic w pore nie bedzie dlugiego okresu oczekiwania, wiec prosze pamietac o dokonaniu przelewu i szybka jego realizacje. Informacje o zapominalskich oraz ostateczny termin zakonczenia beda umieszczone w tym watku.

Nie odpowiadamy za:
    - opóźnienia w realizacji zlecenia przez drukarnię czy firme wykonujaca smycze
    - jakość usług Poczty Polskiej

Numer uzytkownika można odczytać klikając w nazwę swojego Nick'a na forum a nastepnie "Zobacz publiczny profil". W adresie podany jest numer, np. http://canon-board.info/member.php?u=1338 czyli uzytkownik ma numer 1338. Ten numer znajduje sie na ID (i zakodowany jest w kodzie paskowym ).

Zdjecia:
    Identyfikatory są drukowane na kartach plastikowych formatu karty kredytowej:

a na forumowej smyczy wygladają tak:

Po obu stronach identyfikatora jest to samo.

Co daje taki identyfikator?
    Jest to glownie gadzet.
    Ostatnie posty o tym czy warto i po co komu to potrzebne znajduja sie w watku TUTAJ.

Wszelkie informacje dotyczace calej akcji beda umieszczone w tym watku.
    Prosimy o czeste i regularne odwiedzanie.

Aha... Suma liczona na pierwszej stronie przy wypelnianiu formularza moze byc niedokladna.
    Dalej tego nie poprawilem i kompletnie nie mam na to czasu (mozna to tez przeczytac jako "nie chce mi sie" lub "nie wiem co") . Pewnie jakis glupi blad w Javie.

Prosze ja zignorowac i traktowac tylko orientacyjnie. W podsumowaniu zamowienia i potwierdzeniu przyjecia wszystko jest przeliczane na nowo poprawnie i wynik jest prawidlowy.

Wszelkie inne problemy, bledy i zapytania prosze umieszczac w tym watku lub wysylac PW do Diodak'a albo do mnie.
    ...

Miasto
    USA

Domyślnie

Wszelkie posty w stylu "pierwszy", "drugi", "czekam", "poszlo", "doszlo", "dzieki"
    beda permanentnie i bezlitosnie usuwane
    ...

Dopiero zaczyna Awatar apart
    Miasto
    Ostrowiec Św.

Domyślnie

jeśli ktoś jest zainteresowany zdobyciem smyczy z III tury zapraszam do udziału w aukcji na rzecz forum. Kwesta pod linkiem http://allegro.pl/item118436429_smycz_canon_board.html serdecznie zapraszam

bubu
    Guest

Domyślnie

Czy jest tu gdzies watek o innych dodatkach dla Canoniarzy np. koszulkach lub czapeczkach. Musze przyznac ze zajrzalem na grupe nikoniarzy i zal mnie scisnal ze oni tam takie fajne rzeczy maja. Moze i taka akcja wsparlaby zbiorke na serwer?

Miasto
    USA
    ...

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bubu
    Czy jest tu gdzies watek o innych dodatkach dla Canoniarzy np. koszulkach lub czapeczkach. Musze przyznac ze zajrzalem na grupe nikoniarzy i zal mnie scisnal ze oni tam takie fajne rzeczy maja. Moze i taka akcja wsparlaby zbiorke na serwer?
    Jest coś takiego: http://www.spreadshirt.net/shop.php?sid=98924 ale drogie to...
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

bubu
    Guest

Domyślnie

Ceny w butiku az czapka z glowy spada. Smycz za prawie 40zl :-(
    koszulka w cenie w miare przyzwoitej jak sie wydaje ale kubek to 2 razy za duzo :-(
    Ostatnio edytowane przez bubu ; 08-08-2006 o 21:53

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

No aparat widzę, że aukcja idzie nieźle

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Informuję że jest jeszcze ok. 20 wolnych smyczy o których mowa tutaj: http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=318

Można słać PW z zamówieniami. Chodzi TYLKO o smycze. Zamówienia na identyfikatorki i smycze (razem) nadal składamy przez formularz .
    Ostatnio edytowane przez Diodak ; 17-11-2006 o 22:59
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

mroweq
    Guest

Domyślnie

eee no ja nie wiem moze jestem slepy :P ale wybaczcie pytanie gdzie znalezc numer uzytkowanika .. bo doszukac tego sie nie potrafie... i czymam wyslac formularz bez wpisywania numeru usera ???

Strona 1 z 38 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów