Juza - żołny
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
dokladnie i podobno sa nawet w mojej okolicy (hrubieszów) kiedys sie na nie wybiore jak tylko bede mial odpowiednie szkielko
-
Komentarz
-
No prosze, jaki fajny zestaw: Canon EOS 350D + Canon EF 600mm f/4 L IS USM
To gdzie w polsce mozna takie spotkac? Kojarze jedno zdjecie, takiej Zolny wylatujacej z norki w skarpie, nie wiem tylko czyje to bylo... moze na plfoto gdzies widzialem.Komentarz
-
tez na to zwrocilem uwage ;-)Zamieszczone przez pazurekNo prosze, jaki fajny zestaw: Canon EOS 350D + Canon EF 600mm f/4 L IS USM
prosze bardzo... google twoim przyjacielemZamieszczone przez pazurekTo gdzie w polsce mozna takie spotkac?
Zamieszczone przez http://www.przyrodapolska.pl/zolna.htmW Polsce gnie�dzi się jedynie kilkadziesišt par tego kolorowego ptaka. Stałym miejscem gniazdowania w naszym kraju jest dolina Sanu pod Przemy�lem oraz okolice Hrubieszowa na Zamojszczy�nie. W innych rejonach występujš od czasu do czasu jedynie efemeryczne lęgi żołny, choć zdarzajš się tam już stanowiska, gdzie żołny lęgnš się kilka lat z rzędu. Te sporadyczne lęgi znajdowano w Małopolsce, na Podlasiu, Mazowszu, Dolnym �lšsku, a nawet na Pomorzu.Komentarz
-
nie wiem czy nie pomylę z kraską, ale głównie rzeszowszczyzna i chyba jakiś izolowany obszar na pomorzu. Generalnie wschód.Komentarz
-
zapomniałes o konwerterze 2xZamieszczone przez pazurekNo prosze, jaki fajny zestaw: Canon EOS 350D + Canon EF 600mm f/4 L IS USM
Komentarz
-
no akurat 1.4x (przy 2x nie mialby AF), ale nie zapomnialem, chodzilo mi o ciekawe zestawienie amatorskiej puszki z taaakim fajnym obiektywem.
oo znalazlem
Komentarz
-
kurna...chyba wiem co piszę....
Canon EOS 350D, Canon EF 600mm f/4 L IS USM, Canon 2.0x TC, 1/250 f/11, iso 400, tripod. Cesena, Italy.
pierwsze zdjęcie...Komentarz
-
Komentarz
-
piękne żołny, po raz kolejny mamy dowód że najważniejsze jest szkiełko
, canon 600/4L zapięty do zwykłego, pospolitego plastikowca 350d
))
Komentarz
-
-
-

Komentarz