[battle] Kubaman vs. czornyj vs. vinc3

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kubaman
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4709

[battle] Kubaman vs. czornyj vs. vinc3

Hej,
    dzisiaj birez zapodał mi ciekawy tematę. Może ktoś się skusi na bitwę ze mną na konkretnym spektaklu tańca współczesnego?

Warunki sa następujące:
    - ten sam spektakl, czyli w Krakowie. Najbliższy 23.06 (piątek) o godzinie 19.00 w NCK. Bilety po 5PLN.
    - bez flesh'a
    - fotka ze spoktaklu, pani zapowiadająca odpada

birez oczywiście zrejterował , mimo, że ma teraz szkło lepsze ode mnie.
    Czy znajdzie się chętny? A najlepiej cała masa chętnych?

pozdrawiam
    Kuba
    www.jakubszyma.pl

www.szyma.com
  • vinc3

Zamieszczone przez Kubaman
    Hej,
    dzisiaj birez zapodał mi ciekawy tematę. Może ktoś się skusi na bitwę ze mną na konkretnym spektaklu tańca współczesnego?
    jesli 'bijesz sie' z nowicjuszami - to ja jestem chetny

Komentarz

• birez
      Uzależniony
      • 2005
      • 609

Nie zrejterowal ale o tej porze bede posrodku wyjazdu sluzbowego hen za Krakowem !

A w ogole, to z tego co widze, to te koncerty zawsze sa w jakichs taki terminach ze albo mnie w krakowie nie ma, albo co, bo to juz ktorys raz taki nieprzystajacy termin :-/

Komentarz

• Kamila
        Coś już napisał
        • 2004
        • 74

Fajna walka sie zapowiada
        www.kamilaszczesniak.com

Komentarz

• SenK
          Bywalec
          • 2005
          • 239

Jezuu.. w ten piątek nie moge bo ide na wernisarz do kumple.. a z Tobą Kubaman bym powalczył.. toż to posiadam 20d + sigma 70-200 f/2.8 :] Byloby dośc wyrównanie (Oprócz tego, że Ty masz ogromne doświadczenie a ja malutkie w tego typu fotach)
          Canon..

http://senkowski.pl
          https://www.facebook.com/bartlomiej.senkowski

Komentarz

• Kubaman
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 4709

Jeśli ktokolwiek jest zainteresowany to podaję małą korektę:

koncert odbędzie się jutro o 18.00 w NCK

zachęcam choćby rekonesansowo, może się okazać, że się wam spodoba.
            www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• czornyj
              Zasłużeni
              • 2006
              • 2626

Ponieważ widzę że ostatnia battle nie wypaliła, chciałbym odświeżyć temat i zaproponować Pierwszą Bitwę Intersystemową w Niesprzyjających Warunkach Oświetleniowych (niestety, w zeszłym tygodniu miałem szkło w serwisie)

W sobotę o 19:00 znowu pląsają w NCK-u - termin jest wprawdzie ze wszech miar beznadziejny, lecz Kubaman, jeśli tylko masz czas i ochotę - en garde! Ja i mój gazeciarski aparat jesteśmy do dyspozycji
              Marcin Kałuża | foty

Komentarz

• Kubaman
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 4709

Tak jak pisaliśmy na PM będziemy się bić jutro

Wszystkich zainteresowanych zapraszam, może to być wojna wielofrontowa.
                Jutro w NCK występuje profesjonalny zespół zagraniczny City Dance Ensemble
                BalletMet. Jeśli chcecie robić zdjęcia powinniście się z nimi skontaktować i zapytać o pozwolenie na focenie bez lampy (Czornyj dostał bez problemu). Telefon dostępny na stronie WWW.

P.S> mała prośba z mojej strony - wyłączcie beepery AF
                www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• vinc3

Zamieszczone przez czornyj
                  Ponieważ widzę że ostatnia battle nie wypaliła, chciałbym odświeżyć temat i zaproponować Pierwszą Bitwę Intersystemową w Niesprzyjających Warunkach Oświetleniowych (niestety, w zeszłym tygodniu miałem szkło w serwisie)

W sobotę o 19:00 znowu pląsają w NCK-u - termin jest wprawdzie ze wszech miar beznadziejny, lecz Kubaman, jeśli tylko masz czas i ochotę - en garde! Ja i mój gazeciarski aparat jesteśmy do dyspozycji
                  hm. w sobote o 19 - to ja się piszę.

o, przy okazji: 1 lipca, czyli też w sobotę - od 12tej do 15tej będzie II Turniej Rycerski - w planie są pojedynki ma miecze, topory i cepy bojowe, i pląsy dam dworu przy muzyce z epoki :-)

battle, anyone?

gdyby ktos chcial sie mowic dokladniej, gg: 2135894
                  Ostatnio edytowany przez Gość; 5789.

Komentarz

• Jac
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 4813

no i jak Panowie, dowiemy sie jak poszlo? ;-) chyba nie bedziecie teraz przez tydzien robic selekcji zdjec
                    Instagram

Komentarz

• vinc3

Zamieszczone przez Jac
                      no i jak Panowie, dowiemy sie jak poszlo? ;-) chyba nie bedziecie teraz przez tydzien robic selekcji zdjec
                      wywołać trzeba... zeskanować.... :rolleyes:

Komentarz

• Jac
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 4813

Zamieszczone przez vinc3
                        wywołać trzeba... zeskanować.... :rolleyes:
                        upss... no fakt ;-)
                        Instagram

Komentarz

• Kubaman
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 4709

no spotkaliśmy się wszyscy trzej (choć vinc3 gdzieś uciekł na końcu :-( )
                          Spektakl był bardzo dobry, zawodowe zespoły baletowe z USA, najwyższy poziom jaki można sobie wymarzyć. Do tego bardzo dużo układów i spora różnorodność - tematyczna, oświetleniowa, choreograficzna. Myślę, że bitwa może być ciekawa 8)

Proponuję dać sobie czas do piątku-soboty, bo takie zdjęcia z definicji wymagają spokojnej selekcji i starannej i żmudnej obróbki (ciemno, strasznie ciemno).

Zastanawialiśmy się z czornym nad ilością zdięć, myślę, że 2 lub trzy od każdego to niezły pomysł, da lepsze pojęcie o wydarzeniu
                          www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• vinc3

no spotkaliśmy się wszyscy trzej (choć vinc3 gdzieś uciekł na końcu :-( )
                            trzeba bylo od razu moic ze po spektaklu idziemy na piwo ;-)

Proponuję dać sobie czas do piątku-soboty, bo takie zdjęcia z definicji wymagają spokojnej selekcji i starannej i żmudnej obróbki (ciemno, strasznie ciemno).
                            oj, ciemno, faktycznie. a tancerze jakos nie chcieli statycznie pozowac ;-)
                            zrobic cokolwiek było pewną sztuką, tym ciekawiej sie calosc zapowiada, moim zdaniem.

Zastanawialiśmy się z czornym nad ilością zdięć, myślę, że 2 lub trzy od każdego to niezły pomysł, da lepsze pojęcie o wydarzeniu
                            ok, po 3 zdiecia od kazdego. zakladamy dowolna seleckje, czy np. umawiamy sie ze dajemy kazde zdiecie z innego wystepu? zeby potem sie nie okazalo ze glosowanie jest nad 9ma portretami smutnego mopa ;-)

Komentarz

• czornyj
                              Zasłużeni
                              • 2006
                              • 2626

Na wstępie pragnę podziękować za sympatyczne i ciekawe spotkanie! Co do prezentacji - jest nas trzech, więc optymalne wydają mi się dwuzdjęciowe serie, aby ułatwić ogarnięcie całości, lub ew. serie trójkowe, ale ze zdjęciami mniejszych rozmiarów. Sugeruję zachowanie takich samych rozmiarów zdjęć, aby prezentacja była schludna. Co do taktyki selekcji zdjęć - zachowujemy dowolność, oczywistym jest, że każdy będzie się starał dobrać zestaw tak, by był możliwie atrakcyjny
                              Ostatnio edytowany przez czornyj; 4171.
                              Marcin Kałuża | foty

Komentarz

Pracuję...