Refurbished czy nie..

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bartolomic
    Bywalec
    • 2005
    • 164

Refurbished czy nie..

witajcie,

mam pytanko ad aparatów z Dalekiego Wschodu i tzw. refurbished... wiem, ze czasem latwo poznac taka "bestie", ale nie wszysycy na Allegro są uczciwi..

czy jezeli jest gwarancja Canon Polska + manual PL, jest mozliwosc, ze to bedzie cos takiego??

Znalazlem juz jeden watek o tym, ale nie rozwial on moich watpliwości...

Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie...
    40D, 70-200 /f4; 17-40 /f4; 4GB pqi x100; 580EX; LowePro: Orion Trekker II - powoli ale jednak - marzenia sie spełniają!!
  • emisiaczek
    Uzależniony
    • 2005
    • 548

???

- made in chyba mowi wszystko
    - refurb to refurb nikt nie wie co bylo naprawiane, nikt nie odpowie jakie jest prawdopodobienstwo ze Twoj wlasnie sprzet padnie albo klapnie 200'000 razy
    - na allegro nie wszytscy sa uczciwi a szczerze to lepiej zobaczyc/jesli chodzi o body/ skapiec.pl bo ceny sa takie jak na allegro jak nie tansze

Komentarz

• bartolomic
      Bywalec
      • 2005
      • 164

ale chodzi mi czy jezeli jest karta gwaranc. i manual, czy mozliwe zeby to byl refurb??
      40D, 70-200 /f4; 17-40 /f4; 4GB pqi x100; 580EX; LowePro: Orion Trekker II - powoli ale jednak - marzenia sie spełniają!!

Komentarz

• emisiaczek
        Uzależniony
        • 2005
        • 548

Jasne, wszytsko jest mozliwe ... np jakis los z allegro dokseruje ci instrukcje albo powie ze masz w pdf-ie , polityki refurbowej canona nie znam pewnie daje gwarancje na pare miesiecy ale i tak mowimy o ver. US czyli u nas nici z niej.

Komentarz

Pracuję...