cos jak zwykły mail tyle ze pro....
My hands on... 400D :]
Zwiń
X
-
-
-
i co dostał ktoś zdjęcia od trola?ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;pKomentarz
-
no przecierz pisałem ci ze zdążyłem zatargać stacje z 400 D na iso 1600
uprzedzam pytanie - z exifemKomentarz
-
Chamstwa nie zniesę... Sprzęt: różnoraki Moje folio na plfoto
*** Pamiętaj kolego forumowiczu, że po drugiej stronie też siedzi człowiek ***Komentarz
-
Mam wrażenie ogólne, że przebieranie nogami na widok nowego modelu aparatu do niczego nie prowadzi ...Komentarz
-
Też mi się tak wydaje....ale pożyjemy zobaczymy =)
Driver to wrzuć na forum albo wyslij squirrelowi
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;pKomentarz
-
Wyslalem juz maila do Squirrel'a ze zdjęciami... ale czy dojdzie? Whoy knows...Chamstwa nie zniesę... Sprzęt: różnoraki Moje folio na plfoto
*** Pamiętaj kolego forumowiczu, że po drugiej stronie też siedzi człowiek ***Komentarz
-
Komentarz
-
McKane już sie kłade..tylko blagam nie strzelaj!
jestem po dwóch kawkach może to dlatego....Czy Ty aby sie aby za bardzo nie ekscytujesz
Trolu masz w planach jeszcze jakies fotki testowe?
Zdjecia robisz na statywie?Z tej samej odleglosci?Ostatnio edytowany przez alien; 175.ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;pKomentarz
-
póki co nie doszło, a pro mail i pro serwer - miałem na myśli płatny i szybki, jak dojdą zdjęcia zapakuję na serwer i podam wam linkaKomentarz
-
czekamy, czekamy
Mózg 10 bilionów neuronów | Oczy - AllNatural -1,5 dioptrii | Ręce - sztuk dwa, pięciopalczasteKomentarz
-
tak wracajac to moim zdaniem najwaniejsza roznica miedzy 350 a 400 to matryca 10.1...wyglad jest ten sam i jedyne co mnie jakos tak nie przekonuje to ten wynalazek od czysczenia martycy....
ps. na stronie canon usa grip do 350d kosztuje 220$ :O
Komentarz
-
no i najbardziej bym chcial porownac zdjecia....ja wprawdzie cyfraka kupuje za rok ale ciagle w tym siedze i ciekawi mnie ten temat
Komentarz
-
Informuje, ze znalazlem rozsadny hosting na te pliki i juz sa do szybkiego pobrania! Milego ogladania i obiektywnych konkluzji!
(nowe linki do zdjec sa podmienione w moim starym poscie TUTAJ
Chamstwa nie zniesę... Sprzęt: różnoraki Moje folio na plfoto
Komentarz