Fotografowanie obfitych pań

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kami74
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1492

To przez ten jazz mi sie skojarzyło
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• Jurek Plieth
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 2087

Zamieszczone przez dentharg
      Jurek, dawaj no... czy ta Pani to Plieth?
      Moja małżowinka ani nie śpiewa, ani nie jest modelką :rolleyes:
      Podpowiem Wam, że ta pani o której mowa najczęściej występuje jak tło wokalne w tercecie z jeszcze dwiema ślicznymi i puszytymi laskami
      http://plieth.com

Komentarz

• dentharg
        Uzależniony
        • 2005
        • 867

Wrrrieeee!.. przeca bedziemy teraz rwac wlosy z glowy. Jak juz chcesz nas pomeczyc, to daj troche wiecej info
        Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Komentarz

• kami74
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1492

Ja chyba wiem o kogo chodzi tylko zupelnie nie mam pojęcia jak sie nazywa. Blondynka, długie włosy ? Wiek ok 40stki ?

Komentarz

• Jurek Plieth
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 2087

Zamieszczone przez kami74
            Ja chyba wiem o kogo chodzi tylko zupelnie nie mam pojęcia jak sie nazywa. Blondynka, długie włosy ? Wiek ok 40stki ?
            Wiek się zgadza, no może odrobinę poniżej 40. Ale kto by tam wiedział jaki ma kobieta kolor włosów naprawdę :rolleyes:

Komentarz

• dentharg
              Uzależniony
              • 2005
              • 867

Ja rozumiem, ze zycie jest skomplikowane, nie moze byc prosto i zawsze pod gorke; no ale powiesz w koncu?

No bo w koncu to i tak "osoba publiczna" a ze zdjec mozna sie sporo nauczyc jak focic
              Ostatnio edytowany przez dentharg; 2052.

Komentarz

• Jurek Plieth
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 2087

Ja rozumiem, ze zycie jest skomplikowane, nie moze byc prosto i zawsze pod gorke; no ale powiesz w koncu?
                Póki nikt nie ma linku do zdjęć tej pani, to wszyscy obśliniają się wysilając wyobraźnię. A jak ją zobaczycie, to wielu jęknie - Boże, ale ten Jurek ma tragiczny gust.
                Po co mam więc ryzykować :rolleyes:

Komentarz

• dentharg
                  Uzależniony
                  • 2005
                  • 867

To daj choc na priva.

Komentarz

• kami74
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1492

Gustibus... cos tam cos tam. A więc wal śmiało

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Zamieszczone przez Jurek Plieth
                      Póki nikt nie ma linku do zdjęć tej pani, to wszyscy obśliniają się wysilając wyobraźnię. A jak ją zobaczycie, to wielu jęknie - Boże, ale ten Jurek ma tragiczny gust.
                      Po co mam więc ryzykować :rolleyes:
                      Bez urazy... droczysz sie jak niesmialy nastolatek . Nie wypada

Komentarz

• pantomas
                        Bywalec
                        • 2004
                        • 117

A dopiero potem bede mogl sprawe popchnac nieco dalej w kierunku pokazania tego co tak naprawde chcialbym pokazac - ze po prostu mi sie taka wlasnie podoba i chce by inni tez to tak zobaczyli.
                        Najtrudniej jest fotografować rodzinę w taki sposób , żeby zdjęcie żyło swoim własnym życiem . Musisz spojrzeć na nie tak , jakbyś widział na nim obcą osobę . Jeżeli ujrzysz na nim kogoś-kto-(wpisz dowolne) , a nie Swoją-Żonę-która-(wpisz dowolne) , to bingo , wygrałeś . Ja swoim dzieciakom zrobiłem kilkaset zdjęć , ale pokazać mógłbym tylko trzy lub cztery - właśnie odpowiadajace w/w kryteriom . A i tak nie jestem pewien czy się nie mylę co do nich .
                        A wracajac do tematu: wiekszosc fotek (w zasadzie wszystkie jakie widzialem), ktore pokazywaly tusze byly 'rozbierane'. Na razie bede robil te bardziej zakryte..
                        Gdzieś przeczytałem , że Amedeo Modigliani malując setki aktów NIGDY nie uwiecznił w ten sposób Jeanne Hebuterne - swojej żony . Nie przekroczył pewnej granicy i nie była to kwestia niechęci modelki . Też myślałem o podejsciu do tego tematu , ale coraz bliższe jest mi podejście Modiego . Powodzenia .

Komentarz

Pracuję...