Vitez, a gdzie Twoja wrazliwość? Nie czujesz powinowactwa dusz z Twoim Canonem? Albo choćby z Nikonem sąsiadki?
dusza canona...
Zwiń
X
-
-
Fajne aparaty wszyscy mamy, jedni bardziej inni mniej, o jeszcze lepszych marzymy i czekamy, tak wiec nie ma co sie przerzucac czyj bardziej boski, tylko wlaczac program fotografowanie i rozkoszowac sie wspanialymi, niepowtarzalnymi ujeciami.
No i toczyc zazarte dyskusje, kto wspanialsze fotki robi, a nie czyje pudelko lepsze.Komentarz
-
Zamieszczone przez pn_Fajne aparaty wszyscy mamy, jedni bardziej inni mniej, o jeszcze lepszych marzymy i czekamy, tak wiec nie ma co sie przerzucac czyj bardziej boski, tylko wlaczac program fotografowanie i rozkoszowac sie wspanialymi, niepowtarzalnymi ujeciami.
No i toczyc zazarte dyskusje, kto wspanialsze fotki robi, a nie czyje pudelko lepsze.
mądrze chłop gadaKomentarz
-
-
jak to moja baba stwierdziła: 'Wy to sekta jakaś jesteście'Zamieszczone przez asterixkacik pokurczonej poezji wyznawców Canona
Komentarz
-
no ja myślę że taki totalny odpał to jak ktoś wytatuuje sobie logo canona na piersi
a do czasu kiedy tylko w kibord pukamy to jeszcze jakoś da się to znieść
chyba
Komentarz
-
ee mysle ze ma ktos juz na tym swiecie logo canona na ciele..
pewnie jakis amerykanin
Canon! Canon! über alles!
für gewählt, nich für faules
(nie znam niemieckiego ale powinno byc OK
)
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
-
ja sadze ze nawet piesnie powinny powstac, parafrazujac chociazby piosenki
a jasne ze tak! Dzem - "O minolto"Zamieszczone przez stdanieloale Minolta jest rodzaju żeńskiego
) może o niej coś napiszesz?
albo Dzem - "Canon Moj"
Kiedy wlaczam swa maszyne
totalny czuje luz
wlaczam ja i ciagle foce
na plecach eLek wor
to wpsaniala jest maszyna
choc ma juz pare lat
synek moj tez jej uzywal
to samo czul moj dziad i brat
Canon mój, to jest to - kocham go!
Canon mój, to jest to - kocham go!
zmienił moje życie odkad
zakupiłem go
on wyleczył mnie z kompleksów
dał mi swoja moc
nigdy mnie nie zdradził
nie zawiódł ani raz
To wspaniała jest maszyna
Choć ma już parenascie lat
Canon mój, to jest to }
Kocham go, kocham go } / x 4
/ w s t a w k a - guitar /
On zmienił moje życie odkšd. . . itd.
Canon mój, to jest to }
Kocham go, kocham go } / do wyciszenia.Ostatnio edytowany przez thorin; 2366.
Komentarz
-
-
muzyka juz jest (Dżem - Harley Mój) polecam... pozyczyc plyte od kolegi
i sluchajac spiewac sparafrazowany teskt, ku chwale Canona !
Komentarz
-
Thorin, ale od siebie dales wlasciwie tylko pierwsza zwrotke, reszta jest praktycznie bez zmian :-/Komentarz
-
-
-
Komentarz