a co, jestem studentem, mam czas ^^
Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
-
Tak się ubierają "Pro" fotografowie ?Quidquid latine dictum sit, altum videtur.Komentarz
-
Tak. A podczas szkoleń teoretycznych obowiązkowo włączają oświetlenie studyjne, mimo iż nie jest ono tematem zajęć.Komentarz
-
Ta, sam beret z antenka dodaje + 5 do umiejetnosci i + 10 do lansu nie mowiac juz o pasiastej bluzie to juz zupelnie inny level.Komentarz
-
-
Konserwy: Canon 450D + Canon 70D i kilka słoiczków: Canon 28-70 + Canon 50 1.8 + Tokina 12-24 + Sigma 18-50 2.8
www.wszedzieinigdzie.pl - blog podróżniczy, zapraszam
Komentarz
-
-
Basala, widzialem to ogloszenie, ale zwrocilem tylko uwage, ze sprzedajacy zachwala, ze od Cichego (dosc powszechne), dopiero Ty zwrociles moja uwage na smiesznosc tego ogloszenia...
Komentarz
-
A tam śmieszność od razu...
Chochlik i tyle
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".Komentarz
-
-
O! Pocieszająca historia. Może mój skradziony pies też się odnajdzie, za 30 lat w jakimś schronisku
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Komentarz
-
-
AE1 (nie P) zostało mi skradzione w 2004r. Czyli jeszcze 24 lata muszę czekać...Komentarz

Komentarz