to prawda! Super wypas zdjęcia! Keep it shooting
[qsqs] Warszawa
Zwiń
X
-
-
I niech teraz ktoś powie, że Warszawa nie zachwyca. Bardzo malowniecze przedstawienie. Gratulacje!Komentarz
-
-
-
Warszawa ładne miejsce jest, w sumie. Może zza wyjątkiem paru miejsc, jak np. "skwer" od JPII do Marszałkowskiej, między Świętokrzyską a Jerozolimskimi. Jedyny ratunek to sprowadzenie tego wszystkiego do parteru
No ale mniejsza...
Zdjęcia przecudne są, niestety nie ponumerowane więc nie mogę*wyłonić moich ulubionych prac
Ps. Co mówisz wchodząc do tych wszystkich budynków, z których robisz zdjęcia? Mnie korci, żeby coś w tym stylu porobić, ale jakoś*nigdy nie miałem odwagi wejść gdzieś tam, zresztą, nawet jeślibym wszedł i tak nie wiedziałbym co mówić ;P5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrottoKomentarz
-
-
-
Apropo photoshopa
Kiedyś była ciemnia, dzisiaj mamy komputery... Osobiście gdy widzę chałę która bezlitośnie została potraktowana przez użytkownika cyfrowej ciemni bez umiaru, modę się do Boga by zabrał mu tego photoshopa 
QSQS jak dla mnie jest mistrzem
Każde zdjęcie, ma swój ład i skład...idealne naświetlenia w fotografii są podstawową rzeczą. Myśle też, że bez cyfrowej ciemni jaką jest ps nie da się zrobić podobnych zdjęć.
QSQS gratuluje pracy, od dłuższego czasu obserwuje na digarcie i wciąż oczekuje na następne.Powoli się wyprzedaję...aktualnie tylko 5d MKII | 24-105 f4,0 |Komentarz
-
Świetne!!!Komentarz
-
Nic tylko pogratulowac - swietna robota!
Ps. na 3 focie widac delikatnie laczenie, ale to szczegol
Ps2. moze ktos poda jakies linki do sensownych tutoriali jak robic HDR ( moga byc w ang. wersji)Komentarz
-
Temat masz przyklejony w dziale technika robienia zdjęć, znalezienie go znajduje około 10 sekund :-)
http://canon-board.info/showthread.php?t=16522
Najważniejsze, moim zdaniem:
http://www.naturescapes.net/072006/rh0706_1.htm
Strona poświęcona tematyce prac wysokościowych. Artykuły na temat montażu dachu, mycia odśnieżania dachówek, itp.
Strona poświęcona tematyce prac wysokościowych. Artykuły na temat montażu dachu, mycia odśnieżania dachówek, itp.
A jeśli chodzi o wypowiedź "na temat", to bardzo się cieszę z ponownego wypłynięcia tej galerii. Szukałem jej jakiś czas temu - niestety bez efektów. A naprawdę warto popatrzeć...Komentarz
-
Czy to Ty ostatnio wdrapywałeś się na Mariota?
Kurczę mam lęk wysokości, więc pytanie czy zdjęcia robiłeś zza szyb w budynkach, czy też udało Ci się jakoś wydostać na dachy? Bo chyba w większości z nich nie da się otworzyć okien? Jak dla mnie to PKiN nabrał dodatkowych "walorów" wizualnych - piękny jest na zdjęciu 1167467.jpg, wręcz wzorcowe ujęcie - to chyba z Błękitnego Wieżowca?
Kapitalna panorama 1461885.jpg -możesz dać dokładny chociaż adres budynku z którego ją zrobiłeś? Może nie wjadę na górę, ale chociaż z dołu coś zobaczę przybliżonego?
Komentarz
-
-
Zdjęcia powalają i wzbudzają mój szczery podziw. Ja też tak bym chciał ale chyba swoich możliwości nie przeskoczę
Ale kazdy foci tak jak umie. Pozdrawiam.
80d + S 17-50 + C 24/2.8 STM + C 50/1.8 STM + C EF 28-105/3.5-4.5 II USM + C 18-55/3,5-5,6 IS STM + YN 600 EX-RT II + N di622Komentarz
-
Pewnie nie będę oryginalny jak napisze SUPER FOTY. Jedyne co mi ewentualnie nie gra to wielka plama światła na 2 od góry zdjęciu (dolny lewy róg) oraz na 3 od góry to odbicie się od ściany budynku, pewnie zamierzone ale czy aby na pewno udane? Poza tym to naprawdę nie wiem do czego się przyczepić by nie wyjść na czepialskiego.Canon EOS 5D + Canon 28-300/1:3,5-5,6 IS USM, Canon 50/1:1,4 USMKomentarz
lub poprzez PW wysłane do wybranego moderatora) posty odbiegające od tematu oraz niezgodne z
Komentarz