Dobry fotolab we wrocławiu...
Zwiń
X
-
-
-
Generalnie, to wiem gdzie mają skanery bębnowe, ale mi chodzi o konkretne miejsce i konkretną cenę. Jak będziesz wiedział daj znać, bo mam trochę fot, na których mi wyjątkowo zależy.Komentarz
-
-
Komentarz
-
Zna może ktoś fotolab we Wrocławiu, który pracuje 24 h na dobę, i zrobi mi 1600 odbitek powiedzmy w 2-3 godziny w nocy ?
?
Komentarz
-
-
-
Obecnie drukuje głównie ślubne w no-1 i chce zmienić laba . Z Odrzańskiej nie jestem zadowolony, zastanawiam się nad Agfą na Jedności Narodowej i słyszałem że "Pod Dachem" fajne drukują.
@MacGyver gdzie obecnie drukujesz?Komentarz
-
-
Potwierdzam słowa MacGyver'a. Robiłem kilka razy na Odrzańskiej i zawsze miałem z nimi problemy. Kilka razy miałem pogięte zdjęcia, raz skazę przez całe zdjęcie i kilka razy suknie były żółte lub zielone i głupie tłumaczenie że zdjęcie jest źle zrobione, gdzie sprawdzałem w 3 miejscach i wszędzie było ok. Ostatnio nawet papier zaczęli dawać gorszy. A ceny dalej wysokie pomimo gorszych wydruków.Komentarz
-
Tia - panowie z odrzanskiej od dawna sobie pracuja na "ciekawa" opinie - az dziw bierze ze ktos tam do nich jeszcze zaglada. Ja u nich wiecej nawet zlotowki nie zostawie, oni chyba zyja w gleboki przekonaniu ze robia ludziom łaske sprzedajac sprzet foto...Ostatnio edytowany przez wojkij; 11622.Komentarz
-
-
A ja jak mam to zachodze do Czarneckiego na Piłsudskiego(rejony kina Warszawa) Dobrze robią i bez korekcji na życzenie
poprosiłem to nie miałem 
Sam sobie zdjęcia przygotowałem pod druk i nic nie ruszali
www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7Komentarz
-
Komentarz